Navigând greutăți cu giganții: o privire detaliată asupra transportului agabaritic

Holleman este prima firma de transporturi agabaritice din Romania care a transportat turbine eoliene in zona Dobrogea, Moldova si sudul Campiei Romane, mai precis Turnu Severin.

afla mai multe

Tendinte cheie in transportul agabaritic in 2023: ce trebuie sa stiti

Adaptarea la schimbarile tehnologice, sustenabilitatea, grija pentru mediul inconjurator, digitalizarea, inteligenta artificiala si cooperarea intre industrii, reprezinta cheia succesului in viitor.

afla mai multe

Tendinte si perspective pentru transportul agabaritic in urmatorii ani

Transporturile par a fi intr-o continua evolutie, indiferent de sectorul de activitate. Firmele specializate in transporturi de persoane, marfuri si agabaritice continua sa-si surprinda clientii cu solutii noi si inovatoare.

afla mai multe

Care sunt cele mai populare marfuri agabaritice transportate in Romania?

Industria de transporturi agabaritice surprinde zilnic cu proiecte noi si indraznete. In general, cererea pentru sevicii de transporturi agabaritice vine de la firmele care activeaza in sectoarele industrial, agricol si de constructii.

afla mai multe

Rolul transportului agabaritic in agricultura

Principalul rol al unui transportator agabaritic in agricultura este sa livreze produse, tehnologie si masini mari catre ferme si locuri dedicate activitatii agricole. Am avut privilegiul de a transporta combine agricole, tractoare si alte utilaje agricole

afla mai multe

Cum se desfasoara un transport de incarcaturi supradimensionate?

Avem experienta necesara pentru a livra performanta ceruta de fiecare client. Toate transporturile agabaritice de incarcaturi supradimensionate se desfasoara in conditii de maxima securitate.

afla mai multe

Transporturi exceptionale de blade-uri pentru turbine eoliene

Asa cum bine intuiti, fiecare model de turbina eoliana este diferit. Are componente cu greutati si dimensiuni variate. Noi am avut onoarea de a transporta mai mult de 2000 de turbine eoliene in statele membre ale Uniunii Europene si nu numai.

afla mai multe

Cum se desfasoara un transport agabaritic special in industria petroliera?

Cum se desfasoara un transport agabaritic special in industria petroliera? Raspunsul este complex si include mai multe dimensiuni. Un transport special, desfasurat in industria petroliera, necesita o pregatire in prealabil.

afla mai multe

Transport in actiune agabaritice in miscare

Pasiunea ne defineste munca. Clientii revin la serviciile Holleman. Indiferent ca suntem contractati din Germania, Italia, Franta, Spania sau oricare alta tara membra a Uniunii Europene, asiguram suport si servicii de inalta calitate.

afla mai multe

Transport international de cargo agabaritic in Europa

Tranzitia de la o tara la alta, cu cargo agabaritic, documentatia si provocari imprevizibile, determina clientii sa fie extrem de atenti atunci cand urmeaza sa lucreze cu o firma de transport.

afla mai multe

Asiguram transport de combine in agricultura

Oferim servicii profesionale de transport combine in agricultura! Transportam cele mai grele si mari combine agricole din Romania in alte tari din U.E si inapoi!

afla mai multe

25 de ani de activitate cu clienti multumiti si proiecte de succes.

Holleman implineste 25 de ani de activitate. Ne onoreaza increderea clientilor si incercam sa nu o tradam. Obiectivul nostru este sa ramanem lider in domeniul transporturilor agabaritice.

afla mai multe

Firma care executa mutari industriale in Romania

Daca esti in cautarea unei firme care sa execute mutari industriale in Romania, Holleman ofera servicii profesionale de mutari industriale, manipulari si relocari, la un nivel ridicat de calitate!

afla mai multe

Transport eficient si sigur in 2022

Transport sigur si eficient in 2022. Stiati ca greul este usor? Asa cum spune si motto-ul nostru u201eHeavy is easyu201d, transportul agabaritic intreprins de specialistii Holleman este o certitudine a succesului.

afla mai multe

Transport profesional de utilaje grele in agricultura

Suntem capabili sa asiguram transport agricol specializat in statele membre ale Uniunii Europene. Avem sedii amplasate strategic pe continentul european pentru optimizarea tuturor proiectelor de transport.

afla mai multe

Profesionalism la superlativ in 2021

Am avut placerea de a lucra cu clienti din diferite domenii in 2021. Ei ne-au provocat cu particularitatile proiectelor de transport, pe care le-am tratat cu seriozitate. In calitate de lider, incurajam calitatea sustenabila in domeniu.

afla mai multe

Cum se desfasoara transportul combinat (rutier, fluvial si maritim)?

Transportul combinat reprezinta un etalon al profesionalismului, sustinut si optimizat de firme cu experienta in domeniu. Holleman are o experienta vasta in proiecte de transport combinat.

afla mai multe

Transport si manipulare marfuri agabaritice in Romania

In Romania, Holleman asigura servicii de transport dar si manipulare marfuri agabaritice. Raspundem cu solutii clare si transparente la cerintele clientilor. Oferim si asiguram seriozitate in fiecare moment al transportului.

afla mai multe

Transport de turbine eoliene in Romania si Europa

Holleman a transportat peste 1000 de turbine eoliene in state din Europa. Cu multa munca, utilaje performante si specialisti cu experienta, cele mai complexe proiecte de transport devin usor de gestionat.

afla mai multe

Transport de ambarcatiuni si componente navale

In Romania, Holleman a reusit, prin munca, dedicatie si profesionalism, sa devina lider in domeniul transporturilor speciale si agabaritice. Sunt diverse tipuri de yacht-uri si vase intermediare, ce pot fi transportate cu tiruri cu trailere.

afla mai multe

Transport specializat de utilaje mari de constructii

Holleman are experienta in transportul de utilaje si echipamente de constructii in diverse locatii din Romania, dar si din alte state europene. Indiferent de dimensiunile utilajului sau de greutatea sa, specialistii nostri stiu cum sa asigure un transport

afla mai multe

Transport special utilaje agricole pe Insula Mare a Brailei

O particularitate aparte a proiectului a fost reprezentata de transportul pieselor pe Insula Mare a Brailei. Specialistii Holleman au fost nevoiti sa gaseasca o solutie inteligenta, care sa permita transportarea in siguranta a produselor pana la destinatie

afla mai multe

Transport special de echipamente agricole si utilaje agricole

Specialistii Holleman planifica cu atentie fiecare etapa a transportului agricol, pentru a se asigura ca utilajele si echipamentele ajung in siguranta la destinatie. Fiecare proiect este acompaniat de caracteristici speciale.

afla mai multe

Avantajele realizarii unui transport agabaritic cu Holleman

De ce ati putea apela la Holleman pentru transporturi agabaritice sau speciale? Pe langa experienta de peste 25 de ani din domeniu, avem specialisti care au facut Holleman una din cele mai importante companii de profil din Romania si Estul Europei.

afla mai multe

Transport agabaritic echipamente grele pe ruta Constanta - Podari, Gorj

Transport agabaritic a 22 de piese din Constanta pana la Podari, Gorj. Transport barja Ro-RO de la Constanta la Calafat si transport rutier de aici pana la Podari.

afla mai multe

Transport agabaritic yankee dryer Ungaria - Grecia

Transport multimodal yankee dryer. Transporturi agabaritice rutiere si transport maritim, din Ungaria pana in Grecia.

afla mai multe

Transport instalatii foraj Germania - Romania

Transport multimodal a doua instalatii de foraj, din Germania in Romania (Slatina)

afla mai multe

Holleman, acolo unde este mai greu

Infiintata in anul 1997, compania Holleman Romania a avut o dezvoltare rapida, devenind cel mai mare transportator roman in domeniul agabaritic. Firma ofera servicii integrate de transport agabaritic, project cargo, manipulari si relocari industriale si...

afla mai multe

Holleman - 20 de ani de excelenta!

20 de ani de viata ai unei companii inseamna ceva. Bineinteles, suntem constienti ca exista companii cu si mai multi ani de activitate.

afla mai multe

Totul despre turbinele eoliene

Una dintre solutiile alternative pentru obtinerea de electricitate o reprezinta sistemele eoliene. Aceastea au inceput sa fie tot mai des folosite in tara noastra. O turbina are capacitatea de a oferi necesarul de electricitate la un nivel rezidential ...

afla mai multe

Transportul de cereale – taxe si servicii

Cei care fac comert cu cereale si plante oleaginoase cunosc in mare preturile pentru realizarea transportului acestora si stiu, de asemenea, si cat de mult conteaza firma cu care este efectuat respectivul transport. In general, preturile pentru aceasta ...

afla mai multe

Organizarea unui transport agabaritic

In cadrul acestui articol ne vom indrepta atentia in mod deosebit asupra transportului agabaritic si a tot ce tine de planificarea si realizarea acestuia. Ne dorim ca prin acest continut sa va oferim raspunsuri complete pentru toate intrebarile pe care ...

afla mai multe

Transportul fluvial si importanta economica a acestuia

Inca din cele mai vechi timpuri a aparut activitatea de transport si s-a facut resimtita nevoia acesteia pentru ca era necesara parcurgerea unor distante mari, dar si transportarea unor bunuri in diverse zone ...

afla mai multe

Top 4 motive pentru a apela la o companie de transport agabaritic

Tot mai multe afaceri, atat locale cat si nationale sau internationale, aleg sa apeleze la firme de transport agabaritic. De ce este aceasta decizie recomandata in detrimentul optiunii de a transporta pe cont propriu?

afla mai multe