Sarbatorim 25 de ani de activitate in domeniul transporturilor agabaritice!

Anii trec, mai repede decat ne-am dori. Timpul este darnic cu cei care isi fac treaba bine si cu profesionalism. Specializarea intr-un domeniu se consolideaza odata cu finalizarea cu succes a proiectelor. Noi am facut primii pasi in industrie, in anul 1997. Dupa 25 de ani, ne bucuram de reputatia de lider in domeniul transporturilor agabaritice din Europa de Est, cu clienti multumiti si loiali.

In fiecare an, am avut responsabilitatea de a finaliza numeroase proiecte pentru clientii din Romania si din alte state europene. Industria transporturilor agabaritice este complexa si necesita investitii periodice in personal si tehnologie. Fara aceste componente vitale, nu poti tine pasul cu necesitatile variate ale clientilor.

Holleman a dezvoltat o strategie eficienta de optimizare a parcului auto, a personalului si a tehnologiei indispensabile dezvoltarii armonioase a activitatii. Considerata de specialisti drept cea mai importanta firma din domeniul transporturilor agabaritice din Europa de Est, Holleman implineste 25 de ani de activitate.

Evolutia firmei in ultimele doua decade

Ne aducem aminte cu emotie de primii ani de activitate. De la inceput, am avut onoarea de a lucra cu clienti deosebiti, care ne-au acordat increderea lor. Ei au fost placut impresionati de modul cum pregateam si finalizam proiectele de transport, indiferent de complexitatea lor. Trecerea anilor a insemnat rafinarea serviciilor oferite clientilor romani si straini.

Astazi, Holleman este un joint-venture romano-german, bucurandu-se de respectul celorlalte firme din industrie. Asociatul firmei este Peter Schwandner Logistik & Transport GmbH. Evolutia firmei a fost determinata de succesul tuturor colaborarilor din Europa. Asiguram performanta si rezultate pozitive.

Ne-a fost dor de conexiuni in persoana

Pentru a imbratisa normalul anului 2022, lipsit de gratia pandemiei, Holleman a participat la BreakBulk Europe, in Rotterdam (17 – 19 Mai). Dupa doi ani de pandemie si multe intalniri online, a revenit entuziasmul pentru cel mai mare eveniment din industria transporturilor agabaritice. Evenimentul a fost o oportunitate fara precedent ca firmele sa seteze noi conexiuni si colaborari pe termen mediu si lung.

Evenimentele internationale sunt recunoscute pentru potentialul lor in dezvoltarea unor networkuri productive. Holleman participa cu drag la asemenea evenimente deoarece vrea sa fie alaturi de oamenii interesati de servicii de transport agabaritic.

Cum vedem industria in anii urmatori?

Lumea a trecut printr-o pandemie si mai nou, Europa are de gestionat un razboi in Est. Fiecare an este acompaniat de un grad sporit de complexitate. In ciuda acestei realitati, exista o nevoie perpetua de transporturi agabaritice. Noi asiguram stabilitate si fluiditate in industrie. Investim in dezvoltarea tehnologiei de transport si manipulare, prin adaugarea de mijloace de transport noi in parcul auto si specializarea profesionala a angajatilor. Avem un set de valori care ne ajuta sa raspundem corespunzator la provocarile prezentului:

 • Atitudine pozitiva in fata problemelor intalnite
 • Pasiune si devotament pentru activitatea de transport
 • Flexibilitate in gestionarea procesului de transport
 • Profesionalism optimizat printr-un respectarea unui cod de conduita

Pe langa aceste valori, firma noastra ramane lider in domeniul transporturilor agabaritice datorita:

 • Faptului ca avem cel mai variat si complex parc auto din Europa de Est (Romania, Ucraina, Bulgaria, Ungaria si Serbia) cu trailere de la Goldhofer, Broshuis, Faymonville, Meusburger si altele. In acelasi timp, avem autotractoare de la Mercedes Benz, DAF, Scania si Volvo.
 • Flexibilitatii asigurate in timpul transporturilor agabaritice. Specialistii nostri controleaza trailere de mare capacitate (echipate cu axe multiple si modulare), platforma extensibila ce poate ajunge la o lungime de 54 de metri (unica, dubla sau tripla, in functie de caracteristicile transportului), platforma joasa, cu cadru metalic extensibil si vessel-bridge, cu mese rotative sau o combinatie intre elementele enumerate. Avem o pagina detaliata despre echipamentele utilizate in timpul transporturilor agabaritice.
 • Istoricului lung cu proiecte diverse, finalizate la timp si fara probleme. Vizitati pagina de proiecte si o sa descoperiti cum gestionam proiectele de transporturi agabaritice, de la inceput pana la sfarsit.
 • Disponibilitatii de a lucra eficient, curat si precis. Echipele Holleman au o misiune clara: de a oferi cele mai bune servicii integrale de transport agabaritic, project cargo, manipulari si relocari industriale.
 • Adaptabilitatii ridicate, mereu orientata catre satisfacerea nevoilor clientilor.

Ultimii ani au reprezentat o premiera pentru Holleman: am transportat peste 2000 de turbine eoliene in Europa. Cifra este un milestone important deoarece reflecta profesionalismul transportatorilor nostri care sunt ceruti pentru expertiza lor.

Clientii europeni stiu ca produsele lor sunt gestionate de specialisti. Proiectele se desfasoara conform planului datorita implicarii 100% a tuturor membrilor Holleman.

Domeniul energiei verzi creste de la an la an si proiectele devin din ce in ce mai complexe. Transportul de turbine eoliene nu este usor si presupune utilizarea unei tehnologii moderne si echipamente pe masura. Expertiza transportatorilor Holleman contribuie semnificativ la fidelizarea serviciilor. Majoritatea clientilor care au apelat la noi, au revenit cu drag in randuri repetate.

Ne onoreaza increderea clientilor si incercam sa nu o tradam. Obiectivul nostru este sa ramanem lider in domeniul transporturilor agabaritice.

In cei 25 de ani de activitate in Europa, am inteles ca fiecare client merita respect, atentie si implicare. Nimeni nu este prea mic sau prea mare. Toti clientii Holleman au parte de acelasi tratament bazat pe principii imuabile.

Ce ar trebui sa stiti despre proiectele noastre?

In fiecare an, am avut onoarea de a lucra pentru clienti cu activitati in industrii diferite. Fiecare a contat pe expertiza Holleman pentru a livra performanta. Am finalizat proiectele la timp si fara dificultati.

Suntem constienti de nevoia de calitate si profesionalism din industrie. Romania este o tara in dezvoltare, cu multe proiecte interesante si de viitor.

Vrem sa impartasim cu voi cateva din proiectele care ne-au ajutat sa rezistam atat de multi ani in domeniu. Am inclus proiecte de transporturi din Romania si state ale Uniunii Europene.

 • Am transportat utilaje agricole de tip agabaritic pe Insula Mare a Brailei
 • Am transportat un transformator din Romania in Olanda
 • Am transportat 3 reactoare electrice din Ucraina in Republica Moldova
 • Am transportat 5 autoclave (90 de tone si cu lungime de pana la 41 de metri) de la Drobeta la Craiova
 • Am transportat un rezervor de 8 tone, de la Codlea la Olejdea

Acestea sunt doar cateva din proiectele agabaritice din portofoliu. Indiferent de complexitatea proiectelor, am reusit sa le indeplinim pe toate. Prin intermediul unei coordonari atente si o logistica pusa la punct pana la cel mai mic detaliu, specialistii Holleman optimizeaza transporturile agabaritice. Chiar si cele mai exigente cerinte ale clientilor sunt respectate.

Heavy is easy! Recunoastem ca in spatele acestui motto sta foarte multa munca, pasiune si perseverenta. Asa am reusit sa lucram cu clientii care au apelat la noi pentru a transporta utilaje, structuri metalice si aparate/echipamente agabaritice din industrii ca:

 • Agricultura
 • Constructii
 • Automotive
 • Industriale
 • Energie verde
 • Hidrocentrale, termocentrale
 • Petrochimie si gaze naturale
 • Producatoare de bauturi

Personal calificat si siguranta transportului de maine

Firma este certificata TUV Rheinland si urmareste sistemul de managment ISO 9001:2008. Avem proceduri stricte de activitate. Ele ne ajuta sa atingem toate obiectivele propuse si implicit sa asiguram succesul transportului agabaritic.

Soferii Holleman dispun de certificarile necesare pentru a gestiona transporturile grele. Au toate atestatele obiligatorii pentru desfasurarea unei activitati sigure in fiecare moment al transportului.

Intrati in clubul exclusivist al clientilor fericiti!

Pe langa serviciile de transport agabaritic, Holleman ofera si manipulari si relocari industriale. Avem expertiza tehnica si echipamente, utilaje si aparate moderne, ce pot muta cu usurinta elemente industriale de tonaj mare. Printre cele mai comune utilaje necesare unei mutari industriale se numara:

 • Macarele de diferite tipuri, portale hidraulice mobile, cricuri hidraulice, vinciuri, stivuitoare, trolee cu role si altele

Tinem pasul cu noile tehnologii care asigura performanta maxima in ceea ce priveste etapele manipularii industriale. Cum reusim sa facem acest lucru? Echipam firma cu cele mai noi aparate si utilaje. Acestea sunt folosite cu eficienta de personal calificat. In ciuda dinamicii iesite din comun a economiei mondiale, firma noastra isi desfasoara activitatea cu profesionalism.

Oricand aveti un proiect care ar putea beneficia de serviciile Holleman pe continentul european, contactati-ne la numarul de telefon +40 21 321 38 22 sau la adresa de email info@holleman.ro!

Avem o echipa de specialisti cu experienta, care abia asteapta sa va cunoasca!

Inapoi la articole