Cum se transporta combine agricole intern si international?

Combinele sunt esentiale pentru desfasurarea activitatilor agricole. Pe piata din Romania si nu numai, combinele de cereale, de furaje si de recoltat reprezinta aparate esentiale pentru asigurarea succesului agricol. Aparatele se afla in interesul firmelor care activeaza in agricultura si sunt de nelipsit in desfasurarea operatiunilor.

Seceta de pe continentul european a afectat recolta anului 2022. Multe firme care cultiva la scara larga grau, ovaz, secara, floarea soarelui si porumb, au resimtit efectele negative ale secetei. Sistemele de irigatie nu au tinut pasul cu presiunea exercitata constant de soare. Temperaturile ridicate au afectat serios agricultura europeana. De la proiecte mici pana la cele mari, seceta si-a facut simtita prezenta.

Franta, Polonia, Romania si Spania sunt tarile afectate de seceta iar productia agricola a fost revizuita (in special recolta de grau) de la prognozele initiale de productie. Totusi, ramane nevoia de utilaje agricole si mod special de combine de recoltare. Firmele agricole au nevoie de aceste aparate pentru a desfasura activitati specifice.

Firmele incearca sa adopte strategii personalizate pentru a combate efectele secetei. Au fost dezvoltati hibrizi care rezista la temperaturi ridicate. Unii specialisti au creat si implementat sisteme de irigatie creative si eficiente iar altii au sapat gropi pe care le-au umplut cu apa din alte locatii. Cei care desfasoara aceste activitati, utilizeaza aparate agricole si industriale, menite sa sporeasca gradul de reusita.

Transportam combine agricole in Romania si pe rute internationale

Optimizam operatiunile agricole in Romania prin intermediul unor transporturi sigure de combine agricole. Transportatorii nostri au finalizat cu succes proiecte agricole. Ei au transportat utilaje si componente agricole (cu greutati si dimensiuni diferite) in Europa. Fie pe rute interne sau internationale, am reusit sa ne surprindem placut clientii cu profesionalismul aratat.

Produsele au fost transportate cu succes, indiferent de distanta traseului sau a dificultatilor intampinate. Combina agricola este un utilaj versatil si extrem de eficient in recoltarea culturilor de cereale. Majoritatea firmelor agricole mari au acest utilaj si il folosesc cu incredere.

Tehnologia combinelor agricole a evoluat enorm in ultimii ani. Fermele au avut de castigat de pe urma utilizarii unor combine de inalta calitate. Aparatele sporesc productivitatea agricola si munca asociata campului.

Transportul acestui tip de utilaj agricol poate ridica numeroase dificultati. Combinele sunt grele si unele, au dimensiuni impresionante. De asemenea, acestea pot fi acompaniate de accesorii, menite sa asigure eficienta extra in recoltarea culturii. In functie de ceea ce se recolteaza, combinele agricole au hedere specifice.

Combinele agricole sunt utilizate pentru a recolta cereale, fructe si legume. Printre cele mai populare culturi recoltate se numara graul, ovazul, secara, orzul, porumbul, soia, inul, rapita si floarea soarelui. Fiecare recolta are propriul set de necesitati, insa combina agricola ramane aparatul central al operatiunilor.

Holleman a transportat cu succes o gama variata de combine agricole. De-a lungul anilor, am avut onoarea de a lucra cu clienti importanti din agricultura europeana. Proiectele de transport agricol au implicat incarcarea si descarcarea unor utilaje, aparate si componente agabaritice. In Romania sau alta tara europeana, Holleman si-a indeplinit cu succes toate obiectivele de transport.

Clientii au fost multumiti de rezultatele primite si ne-au recomandat serviciile partenerilor. Acest lucru ne onoreaza! Echipele Holleman lucreaza cu profesionalism pentru a satisface nevoile clientilor. Avem cel mai modern parc auto din Europa de Est, incluzand trailere si autotractoare de la producatori respectabili. Printre cei mai cunoscuti se numara Mercedes Benz, DAF, Scania, Volvo, Goldhofer, Broshuis, Recker, Meusburger si Faymonville.

Unul din cele mai recente proiecte de transport agricol a fost efectat pe Insula Mare a Brailei. Am fost rugati sa transportam un uscator de cereale, accesoriu si piesa complementara peste Dunare. Asadar, a fost dezvoltata o logistica aplicata ce a implicat utilizarea unui trailer (care avea suspensie hidraulica), barje si macarale.

Oricand aveti un proiect care ar putea beneficia de expertiza Holleman, folositi pagina de contact si lasati datele relevante. Raspundem solicitarilor in timp util. Oferim informatii utile despre cum va putem ajuta.

Important de stiut: Firma asigura servicii de transporturi agabaritice dar si de manipulari si relocari industriale in Europa. Avem o retea de sedii europene, care reflecta interesul Holleman pentru fluiditate in transport, indiferent de distanta calatoriei.

Sedii Holleman pe continentul european: Bulgaria – Rousse; Ucraina – Dnipropetrovs’k, Serbia – Belgrad; Ungaria – Alsónémedi; Moldova – Chisinau; Germania – Am Kalvarienberg (P.Schwandner Logistik & Transport GmbH).

Pentru proiectele de transport mari in Europa, Holleman are un sediu la Ruse, cu o suprafata de 64.000 de mp. Aceasta suprafata a fost proiectata pentru depozitare si efectuarea adecvata a inspectiilor tehnice necesare livrarii produselor finale clientilor.

Mai mult decat atat, firma noastra asigura si servicii suplimentare. Printre acestea se numara spalatorie pentru utilajele agricole transportate, care se pot murdari sau prafui in timpul drumului.  

Care sunt cele mai populare combine agricole in Europa?

Pe piata europeana exista o cerere speciala pentru combine agricole. Ele sunt esentiale pentru buna desfasurare a activitatilor agricole. Totusi, care sunt cele mai populare modele disponibile pe piata? Aceasta intrebare este des intalnita in agricultura, deoarece specialistii fac schimb de idei si strategii de dezvoltare.

Printre cele mai interesante si populare combine agricole se numara Massey Ferguson 7278 CEREA, New Holland CR10.90, John Deere t560, Rostselmash Vector 420, Fendt 6300 C, CLAAS Tucano 430 Tier III, Fendt 9470X si multe altele. Acestea sunt doar cateva din modelele aflate in interesul specialistilor din agricultura. Proiectele Holleman de transport agricol, in mod special combine, s-au desfasurat in conditii de maxima siguranta.

Printre cele mai transportate combine agricole din industrie se numara cele cu tractiune integrala, cu calculator de bord, cu GPS pentru masurarea recoltei, cu cabina, cu aer conditionat, cu adaptor cu 3, 4, 5, 6 randuri, cu echipament pentru porumb, cu heder de recoltat sfecla si multe altele. Noi am transportat o gama variata de combine agricole in Romania si pe rute internationale.

Fiecare combina agricola avea un rol precis in proiectul clientului. Utilajul agricol trebuia sa ajunga la destinatie si sa-si indeplineasca telul. Transportatorii nostri au inregistrat succes in livrarea combinelor agricole, fara sa intampine diificultati.

Cum pregatim transportul de combine agricole si nu numai?

In primul rand, Holleman poate transporta combine, tractoare, pluguri, hedere (accesoriu important pentru combina agricola), rotavator sau cultivator (necesar la saparea pamantului) – accesoriu pentru tractor, incarcator, secerator, motocultor, scarificator, robot agricol si multe altele.

Avem tehnologia necesara pentru transporta asemenea utilaje si accesorii agabaritice. Cum se desfasoara procesul?

Mai simplu decat banuiti.

  1. Transmiteti datele proiectului de transport. Cate combine agricole doriti sa transportati? Care este locatia de preluare si destinatia finala? Includeti alte detalii esentiale conturarii corecte a planului de transport.
  2. Comunicarea raspunsului si a pretului final. Acceptarea si semnarea contractului.
  3. Planificarea personalului si a echipamentelor necesare desfasurarii transportului.
  4. Efectuarea planului de transport: incarcarea aparatului si a accesoriilor pe trailer + descarcarea lor la destinatie.
  5. Se semneaza un document de confirmare a proiectului efectuat.

Specialistii Holleman sunt la dispozitia clientului. Seriozitatea, profesionalismul si capacitatea de a livra performanta, ne recomanda drept un partener de incredere pentru proiecte de transport agabaritic in agricultura. Indiferent de complexitatea proiectelor, aplicam logistica inteligenta si utilizam tehnologie moderna, pentru a livra cele mai bune servicii din domeniu.

Servicii de transport agricol oferit de Holleman

De peste 25 de ani, Holleman asigura servicii de transport agabaritic la cele mai inalte standarde de siguranta si calitate. Soferii si manipulatorii au experienta si trateaza cu seriozitate fiecare transport, indiferent de distanta si grad de complixitate al incarcaturii. De asemenea, avem o politica de perfectionare profesionala, de care beneficiaza fiecare membru al echipei Holleman.

Ne asiguram ca transporturile agabaritice se desfasoara in conditii maxime de siguranta. Clientii sunt multumiti. Produsele ajung la destinatie. Fara exceptii. Indiferent de distanta sau caracteristicile produsului transportat, ne descurcam. Heavy is easy!

Oricand doriti mai multe informatii despre serviciile Holleman, contactati-ne la numarul de telefon +40 21 321 38 22 sau la adresa de email info@holleman.ro! Va putem face o oferta personalizata, care sa includa datele proiectului vostru!

Agentii Holleman va pot raspunde si in platformele de socializare Facebook, Linkedin, Instagram si YouTube! Ramaneti aproape de activitatile Holleman!

Inapoi la articole