Profesionalism si succes in transport agabaritic in Uniunea Europeana

Incepand cu anul 1997, am tratat cu maxima seriozitate fiecare client care a apelat la serviciile noastre de transporturi grele si agabaritice. Am avut onoarea de a duce la bun sfarsit proiecte interne si internationale, demonstrand clientilor ca au ales partenerul potrivit.

In 25 de ani de activitate intr-un domeniu complex si cu provocari uneori inedite, am indeplinit cu succes dorintele clientilor de a transporta marfuri grele in locatii multiple din Europa. Firma este un joint-venture romano-german, alaturi de asociatul german Peter Schwandner Logistik & Transport GmbH.

Experienta in domeniu, inovatii de la an la an

Expertiza acumulata ne-a ajutat sa devenim parteneri de incredere pentru nenumarate firme din Uniunea Europeana. Niciun proiect nu este prea mare sau prea complex pentru a fi finalizat de specialistii nostri. Respectam promisiunile facute clientilor si tratam cu profesionalism fiecare moment al desfasurarii proiectului. Experienta naste experiente placute. Acestea devin repere de performanta, ce atrag clienti noi, pentru proiecte diverse.

De ce ati putea apela la Holleman pentru transporturi agabaritice sau speciale? Pe langa experienta de peste 25 de ani din domeniu, avem specialisti care au facut Holleman una din cele mai importante companii de profil din Romania si Estul Europei. Am avut posibilitatea de a gestiona transporturi complicate, pe distante lungi si totul a decurs bine mereu. Cum reusim sa ramanem lideri in transporturi agabaritice in Estul Europei?

Profesionalism si dedicati 100% proiectului in derulare

Fiecare transport agabaritic este diferit. Acesta are particulariti specifice, care nu pot fi ignorate de niciun membru al echipei responsabile cu transportul. Personalul Holleman este instruit sa acorde atentie sporita fiecarui detaliu al marfii, produsului sau echipamentului greu transportat. Oferim servicii de calitate si onoram fiecare contract cu strictete. Avem un parc auto specializat ce cuprinde masini si instrumente dedicate transportului cu succes a oricarui produs. Investim in dezvoltarea parcului, pentru a raspunde corespunzator la necesitatile schimbatoare ale clientilor.

Suntem pregatiti sa oferim solutii inteligente de transport, care sa asigure stabilitate si eficienta. Holleman este prezent in Bulgaria (Ruse), Serbia (Belgrad), Moldova (Chisinau), Ungaria (Budapesta) si Ucraina (Dnipropetrovs’k). De mentionat ca toate subsidiarele Holleman detin flote proprii, necesare pentru desfasurarea adecvata a activitatilor de transport. In Romania, sediul central se afla pe Soseaua de Centura Bucuresti, nr 29, Comuna Jilava, judetul Ilfov.

Am extins operatiunea de transporturi agabaritice ca raspuns la cerintele clientilor cu proiecte pe distante lungi. Logistica este importanta, mai ales cand asiguri cele mai bune servicii de pe piata romaneasca si din Estul continentului european.

Echipa profesionista si experimentata

In orice companie, mica sau mare, membrii echipei sunt vitali pentru atingerea obiectivelor. Holleman pretuieste fiecare angajat si incearca sa-i ofere cadrul optim pentru o dezvoltare profesionala corecta. Toti membrii echipei Holleman sunt pregatiti in domeniu si pot asigura buna desfasurare a transportului agabaritic. Indiferent de complexitatea proiectului, specialistii nostri isi folosesc expertiza si calificarile pentru a raspunde provocarii.

Transporturile agabaritice si grele implica un grad ridicat de risc si pregatire exemplara pentru fiecare moment. In acest sens, utilizam o logistica elaborata cu precizie germana si coordonam transportul cu precizie, ca totul sa se desfasoare in conditii de siguranta.

Obiectivul principal al echipei Holleman este ca clientul sa fie multumit de rezultatul final si produsul transportat sa ajunga la destinatie in completa integritate. Clientii au cerinte stricte cu privire la un transport agabaritic, care este mai special decat celelalte tipuri de transporturi. Pe langa particularitati ce tin de natura produsului transportat, majoritatea clientilor doresc ca totul sa se desfasoare normal si sa nu apara probleme. Specialistii Holleman utilizeaza experienta lor pentru a asigura transporturi in conditii de maxima siguranta pentru utilaje si echipamente grele din urmatoarele industrii si nu numai:

 • 1. Constructii
 • 2. Termocentrale si hidrocentrale: transport dedicat de componente grele, parte a instalarii, repararii sau reconditionarii unor situri de specialitate;
 • 3. Energii verzi: turbini eoliene, generatoare, panouri solare si alte echipamente necesare instalarii si desfasurarii de activitati aferente industriei;
 • 4. Agricultura – transport eficient de aparatura si utilaje grele, necesare in desfasurarea activitatilor agricole la scara mare;

Holleman, lider in transporturile agabaritice din Estul Europei. De ce?

Firma noastra realizeaza o gama variata de transporturi de marfa agabaritica doar cu echipamente specifice, fara a apela la improvizatii subrede. Fiecare transport este asigurat de documentatie necesara, respectand legislatia in vigoare si cu asigurari specifice activitatii. Facem tot ceea ce trebuie ca clientul sa fie multumit de toate etapele transportului. Avem o echipa de soferi profesionisti, cu calificari si atestatele necesare in domeniul transporturilor agabaritice si grele. Ei stiu cum sa gestioneze momentele complicate care pot aparea in timpul unui transport pe distante lungi.

Pregatirea unui transport agabaritic necesita planificare atenta a fiecarei etape. Specialistii Holleman inteleg acest  aspect si studiaza particularitatile marfii, echipamentului, utililajului sau produsului care trebuie transportat. Dupa o analiza amanuntita, ei aleg mijlocul de transport optim pentru calatorie. Holleman detine cea mai completa si completa flota din Romania pentru transport agabaritic si de materiale grele. Printre acestea se numara tractoare de ultima generatie, dar si trailere si semitrailere. Fiecare mijloc de transport este ingrijit si intretinut cu maxima seriozitate de specialistii Holleman.

Eficienta in transporturi agabaritice interne si internationale

Echipamente de transport agabaritic pe care le folosim sunt autotractoarele de la Mercedes Benz, DAF, Scania si Volvo. Trailerele din flota sunt Goldhofer, Broshuis, Recker, Meusburger si Faymonville. Avem trailere de mare capacitate, cu axe multiple si modulare, pentru proiecte specifice de transport agabaritic. De asemenea, avem si o platforma extensibila unica, dubla sau tripla care poate atinge o lungime de pana la 54 de metri, pentru a acomoda cu succes produse sau marfa lunga. Credeati ca nu suntem pregatiti si pentru transporturi speciale? Optimizam flota pentru a fi capabili sa transportam cu succes si fara probleme produsul clientului.

Soferii Holleman au o experienta indelungata in domeniu si pot conduce cu succes mijloacele de transport. Acestia sunt instruiti permanent si beneficiaza de oportunitati de dezvoltare profesionala. Au expertiza necesara pentru a gestiona proiecte de transport precum:

 • Transport de doua instalatii foraj din Germania pana in Romania: traseul a inceput in Germania, cu destinatia Slatina (Romania), cele doua instalatii de foraj, urmau sa fie utilizate la crearea noului drum express Craiova – Pitesti. O nota importanta a acestui proiect este greutatea celor doua instalatii, de 72 si 79 de tone;
 • Transport special de trei reactoare electrice: de mentionat ca fiecare reactor avea o greutate de 60 de tone;
 • Transport agabaritic rutier pe o ruta internationala, de la Buttrio (Italia) pana la Slatina (Romania), a doua piese cu greutate totala de 78.5 tone;
 • Transport special de cazane de fermentare pentru bere: un proiect special pentru Neumarkt a necesitat transportarea a 8 cazane de fermentare pe o ruta interna lunga: Constanta – Targu Mures;
 • Transport de componente pentru rafinaria Lukoil din Ploiesti: acest proiect a insemnat transportul a doua componente de mare tonaj – 125 tone fiecare, cu maxima atentie, pe o distanta lunga Griro – Bucuresti;

Echipa Holleman are principii bine definite de lucru, care asigura exercitarea unor servicii serioase si profesioniste. Deoarece vrem sa ramanem lider pe piata din Romania si Europa de Est, investim masiv in utilaje, flota si personal. Muncim din greu pentru a ne asigura ca indeplinim cerintele clientilor si acestia devin parteneri loiali pentru perioade indelungate de timp. Pentru a indeplini acest obiectiv important, Holleman a dezvoltat un set de valori, respectat in fiecare zi, de fiecare angajat:

 • Atitudine pozitiva – pentru a raspunde corespunzator la situatii nepravazute si oarecum problematice;
 • Pasiune si devotament – aceste valori ne ajuta sa transportam cu succes orice marfa, produs, utilaj sau echipament, indiferent de distanta;
 • Flexibilitate – am invatat de la primele transporturi, ca flexibilitatea este extrem de importanta pentru atingerea indeplinirea cerintelor clientilor;
 • Profesionalism – de 25 de ani punem clientii pe primul loc si i-am ajutat sa indeplineasca obiective diferite;

Daca aveti un proiect ce necesita transport agabaritic sau de marfuri grele, trimiteti-ne solicitarea la adresa de email sales@holleman.ro sau accesati pagina de contact. Colegii nostri vor raspunde in timp util. O sa observati ca ofertarea este clara, 100% transparenta dar si flexibila.

Vrem ca clientul sa fie multumit de oferta primita dar si noi sa simtim ca suntem rasplatiti pentru efortul depus. Departamentele de planificare si comercial se vor asigura ca intregul proces decurge corespunzator si oferta finala reflecta cel mai bine interesele ambelor parti. Aceasta o sa includa cuantificarea monetara a logististicii, rapiditatea transportului, siguranta si utilajele utilizate pentru a atinge in siguranta obiectivele.

Inapoi la articole