20 de ani de viata ai unei companii inseamna ceva.

Bineinteles, suntem constienti ca exista companii cu si mai multi ani de activitate.

Firma Holleman a luat nastere in Olanda cu mai bine de 80 de ani in urma, iar noi am preluat stafeta. Compania noastra activeaza de doua decenii in Europa de Est si a trecut prin diferite etape, de la un numar mic de trailere, la nivelul de astazi.

Din toate punctele de vedere – numarul si diversitatea trailerelor, numarul de angajati, cifra de afaceri si calitatea – conducem liga transporturilor speciale si project cargo, in intreaga zona.

Nu a fost usor sa atingem acest nivel; si nu este usor sa il mentinem. Concurenta noastra este acerba si intotdeauna diferita, jucand mai mult sau mai putin corect in acest domeniu. Piata de transporturi agabaritice s-a schimbat, insa noi ne-am adaptat.

Sunt bucuros sa observ la Holleman o echipa care a continuat aceasta provocare de-a lungul acestor multi ani de activitate! Multi dintre angajati sunt alaturi de Holleman de peste 10-19 ani (soferi, mecanici si angajati de birou). Trailere, aproape oricine poate achizitiona, insa oamenii sunt cei care alcatuiesc inima acestei companii.

Noi, doar ne-am tinut promisiunile si am fost seriosi. Seriosi cu noi insine, seriosi cu clientii, autoritatile si partenerii nostri. Ne-am straduit sa facem totul transparent, in timp util, sa comunicam si sa livram serviciul mult asteptat de catre client. Mandri putem privi in ochii tuturor celor ce interactioneaza cu noi.

Adoptam valori precum sanatate si siguranta in munca, protectie a mediului, sprijin comunitar, grija pentru angajati. Toate acestea ofera satisfactie si implinire nu numai noua, dar si partenerilor nostri.

20 de ani de succes continuu este o confirmare in sine si va multumesc tuturor!

George Nita – Managing Director si Fondator al Holleman Romania

Inapoi la articole