Greutățile sunt transportate mai ușor de giganții din industria transportului agabaritic

Complexitățile transportului agabaritic în 2023

În cei 25 de ani de când activăm pe piața din România, am întâmpinat o gamă variată de provocări și oportunități de dezvoltare. Tranziția de la prestator de servicii la lider în domeniul transporturilor agabaritice și grele, atât intern, cât și internațional, a presupus multă muncă și mii de kilometri parcurși pe continentul european.

Atunci când vine vorba de transporturi agabaritice, termenul de „standard” devine irelevant. Totul capătă o dimensiune gigantică și greu de cuantificat. Majoritatea persoanelor care nu lucrează în domeniu, sunt uimite atunci când întâlnesc în trafic un transport extraordinar de aparate, mașinării sau produse agabaritice.

Nu este ușor să transporti o încărcătură voluminoasă și grea, ce depășește considerabil dimensiunile normale ale unui transport rutier. Toți membrii echipei Holleman lucrează din greu pentru a depăși toate provocările întâlnite în timpul transportului. Chiar dacă există un plan logistic întocmit cu temeinicie, unele surprize apar de nicăieri. Așadar, investim în pregătirea profesională a șoferilor, manipulatorilor și managerilor de traseu. De asemenea, le oferim posibilitatea de a manevra mașini de transport agabaritic de ultimă generație și utilaje moderne de manipulare.

Istoricul este de partea Holleman

Așa cum sperăm să descoperiți, istoricul firmei Holleman este ireproșabil. În ultimii ani, firma noastră a fost partener de încredere pentru mii de firme românești și internaționale. Am avut onoarea de a transporta sute de turbine eoliene în Europa. Firma noastră a transportat turbine eoliene în diverse state europene și nu numai. Fie munte, câmpie, podiș, deal sau zonă peninsulară, Holleman a transportat turbine eoliene.

Primiți în multe proiecte de transport agabaritic

Holleman este prima firmă de transporturi agabaritice din România care a transportat turbine eoliene în zona Dobrogea, Moldova și sudul Câmpiei Române, mai precis Turnu Severin. În același timp, ne bucurăm să vă anunțăm că Holleman este prima firmă care transportă cu succes pale de eoliene de peste 80 de metri lungime (ce priveliște!), cu trailere speciale.

Acestea au fost extinse de patru ori sau completate de trailere cu mese rotative pentru a acomoda palele supradimensionate, tracțiunea făcându-se prin pală. Transportul a fost finalizat cu succes, fără incidente. Clientul și-a exprimat mulțumirea față de serviciile oferite de Holleman. Produsul a intrat rapid în funcțiune, îndeplinindu-și funcția în timp record.

Transport agabaritic special în Lituania

Holleman face transport agabaritic în Lituania, cu secțiuni de turn cu diametru record, de 6,3m! Are tot ce trebuie să servească clienții la nivelul cel mai înalt: oameni experimentați, echipamente super-specializate, tehnologie de lucru, know-how.

Transporturile internaționale nu sunt străine de serviciile noastre. Holleman are locații cu echipamente proprii în Bulgaria, Ucraina, Serbia și Germania. Asigurăm fluiditate în timpul fiecărui transport european. Dorim să fim expeditivi și siguri.

Dedicați. Profesioniști. Mereu pe drum.

La Holleman, suntem dedicați misiunii de a oferi servicii integrate de transport agabaritic, project cargo, închirieri macarale, mutări și montaje industriale de calibru. Ne străduim să livrăm soluții de transport și logistică de înaltă performanță, adaptate cerințelor unui mediu competitiv și exigent. În spatele succesului fiecărei operațiuni finalizate cu succes, se află o planificare logistică minuțioasă și echipe de profesioniști experimentați.

Suntem diferiți. Ceilalți din industrie știu acest lucru. Avem un angajament continuu față de profesionalism, cod de conduită și siguranța absolută în timpul transportului. Fiecare proiect, mic sau mare, este abordat cu meticulozitate și expertiză dedicată. În acest mod, ne asigurăm că îndeplinim cele mai ridicate standarde de calitate și că fiecare operațiune se desfășoară în deplină siguranță.

Regulamentele de tranzit diferă, dar expertiza Holleman crește cu fiecare transport. Fiecare regiune are propriul set de reguli, care trebuie respectate. Așadar, planul logistic este realizat după consultarea atentă a legislației în vigoare a regiunilor care urmează să fie traversate. Planificarea rutei este esențială pentru desfășurarea unui transport agabaritic. Traseele pot fi complicate, pline de obstacole. Printre cele mai comune se numără pasaje înguste, poduri, curbe periculoase, linii de înaltă tensiune sau drumuri cu înclinații greu de depășit. Fiecare element contează în stabilirea priorităților.

Protejarea încărcăturilor, indiferent de dimensiune sau greutate, este o prioritate pentru noi. Așadar, suntem atenți la fiecare detaliu, de la metodele alese pentru încărcare, manipulare și descărcare, până la utilizarea echipamentelor specifice.

Siguranța mărfii transportate, dar și a echipajului de transportatori, este esențială pentru înregistrarea succesului dorit. Cu toate provocările și nenumăratele complexități pe care le generează transportul agabaritic, Holleman deține toate resursele, expertiza și experiența pentru a îndeplini obiectivele agreate cu clientul la semnarea contractului.

Experiența face diferența între succes și întârzieri problematice.

Cu o experiență de peste 25 de ani pe piața din România, Holleman este lider în domeniul transporturilor agabaritice și grele, atât intern, cât și internațional. Avem mândria de a furniza servicii de top, beneficiind de echipamente moderne și personal bine instruit. Navigarea cu giganții nu este pentru oricine, deși există firme care pretind contrariul.

Pentru noi, transportul agabaritic reprezintă o artă a preciziei și a adaptabilității la condiții neprevăzute pe teren, unde fiecare centimetru și kilogram contează enorm. Dar, în același timp, este o provocare pe care specialiștii Holleman o întâmpină cu încredere și entuziasm. Fiecare provocare devine o oportunitate de dezvoltare.

Suntem echipați pentru succes. Clienții Holleman nu merită altceva. Cu o flotă variată și modernă, formată inclusiv din autotractoare puternice cu multiple configurații și trailere specializate, ne asigurăm că putem face față oricărei provocări de transport greu.

Suntem partenerul de încredere pentru clienții noștri, oferind soluții personalizate și fiabile. Pe termen scurt, mediu și lung, Holleman vă ajută să optimizați funcționarea firmei voastre. Produsele ajung la destinație, în completă siguranță și fără întârziere. Această siguranță este apreciată enorm de clienții Holleman.

Cu fiecare proiect, ne străduim să asigurăm stabilitatea și siguranța încărcăturii, iar satisfacția clienților noștri este prioritatea noastră. Având în vedere diversitatea clienților, am dezvoltat un cod de conduită care ne ghidează acțiunile de la primul contact până la predarea încărcăturii. Pentru noi, clienții sunt extrem de importanți, motiv pentru care muncim din greu pentru a le satisface nevoile.

Implicarea într-o gamă variată de industrii, servind clienți din domenii diferite, ne-a ajutat să dezvoltăm o înțelegere profundă a nevoilor celor care ne contactează. Fiecare încărcătură agabaritică are particularitățile ei, și absolut orice detaliu este important în realizarea planului logistic. De aceea, specialiștii Holleman dezvoltă doar soluții personalizate de transport, ce respectă fiecare sarcină. Marfa clientului ajunge mai repede la destinație, dar și în completă siguranță. Înțelegem deplin că în spatele fiecărei încărcături agabaritice se află oameni, afaceri și comunități care depind de profesionalismul și eficiența noastră.

Un aspect de avut în vedere: Lucrăm strâns cu parteneri atent selectați, cu autorități locale și cu clienții pentru a asigura o comunicare transparentă și solidă. Această rețea de conexiuni permite o colaborare strânsă. În același timp, datele din fluxul stabilit pot fi extrem de utile în anticiparea și răspunderea adecvată la eventuale obstacole.

Dacă aveți nevoie de servicii de transport agabaritic sau greu, contați pe Holleman pentru experiență, profesionalism și performanță. Echipa noastră dedicată este pregătită să vă depășească așteptările și să vă asigure o experiență de transport fără probleme. Haideți să lucrăm împreună pentru a duce afacerile dumneavoastră la nivelul următor!

Cum ne puteți contacta?

Mai ușor decât bănuiți. Având în vedere diversitatea opțiunilor de comunicare disponibile în prezent, echipa noastră este la dispoziția voastră zi de zi. Dacă considerați că Holleman este partenerul ideal pentru proiectele de transport, contactați-ne folosind unul dintre canalele de comunicare de mai jos:

Pagina de contact

  • Număr de telefon: +40 21 321 38 22
  • Adresa de email: info@holleman.ro
  • Adresa din România: Șoseaua de Centură București, nr. 29, comuna Jilava, cod postal 077120
  • Pagina de Facebook
  • Pagina de LinkedIn
  • Pagina de Instagram
  • Pagina de YouTube

Suntem la dispoziția voastră ori de câte ori aveți nevoie de informații suplimentare despre serviciile Holleman. Împreună, putem naviga giganții, indiferent de destinație. Lăsați-ne un mesaj și revenim cu informații utile.

Inapoi la articole