In cadrul acestui articol ne vom indrepta atentia in mod deosebit asupra transportului agabaritic si a tot ce tine de planificarea si realizarea acestuia. Ne dorim ca prin acest continut sa va oferim raspunsuri complete pentru toate intrebarile pe care le aveti vizavi de acest domeniu al transporturilor.

Pentru a putea transporta in cele mai bune conditii marfurile, echipamentele, diversele bunuri si utilajele ce au greutati si dimensiuni mai mari decat cele standard care sunt admise, este bine sa va  orientati dupa o firma care va poate pune la dispozitie servicii complete de transport agabaritic.  Spunem asta pentru ca nu intotdeauna cei ce activeaza in acest domeniu le ofera clientilor consultanta si ajutorul necesar in intocmirea actelor, dar mai ales in alegerea unui traseu potrivit.

Este deosebit de importanta alegerea unui partener de afaceri care este dispus sa efectueze transportul agabaritic in conformitate cu toate normele impuse pentru traficul rutier de marfuri. Experienta pe care acesta o are in domeniu si numarul clientilor carora a reusit sa le ofere rezultatele dorite sunt esentiale. Conteaza foarte mult ca cei ce se ocupa cu acest tip de servicii sa detina abilitatea de a rezolva cu eficienta orice situatie neprevazuta ce poate aparea in timpul efectuarii transporturilor.

Desi multi nu inteleg de ce, dobandirea unor cunostinte aprofundate de specialitate are rolul sau, dar nici abilitatea de a organiza un astfel de traseu nu trebuie omisa.

Transportul agabaritic si aspecte cu rol informativ cu privire la acesta

Pentru a putea realiza acest tip de transporturi, este necesara detinerea unui certificat special care sa ateste faptul ca soferii in cauza au autorizatie pentru a presta astfel de servicii. Denumirea completa a documentului este certificat pentru conducatorii auto care efectueaza transport rutier cu vehicule avand mase si/sau dimensiuni de gabarit depasite.

Pentru a avea parte de o colaborare de succes, este bine sa solicitati dovada existentei acestuia pentru a evita orice posibila neplacere ce ar putea aparea ulterior. De altfel, nerespectarea acestei legi este considerata o infractiune si ca orice astfel de act are consecintele sale.

Ne dorim sa va oferim intotdeauna garantia sigurantei, motiv pentru care ne adaptam in permanenta la toate cerintele legii, iar efectuarea demersurilor necesare in acest sens reprezinta o prioritate pentru noi. In ceea ce priveste sanctiunile aferente nerespectarii legii mentionate, numai inspectorii I.S.C.T.R. sunt in masura de a amenda soferii, implicit firmele care actioneaza ilegal. Nu este permisa nici imprumutarea unui astfel de vehicul celor ce nu detin atestat pentru ca se considera infractiune si este penalizata ca atare. Respectivele amenzi pot fi aplicate atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Daca va aflati in situatia in care doriti sa efectuati transporturi agabaritice, dar nu cunoasteti o firma potrivita in acest sens, va punem la dispozitie serviciile noastre, care reprezinta modalitatea prin care toate grijile legate de respectarea legii dispar. Asta se intampla pentru ca avem numai soferi responsabili, atestati pentru agabaritice.

Servicii de transport agabaritic Holleman

Pentru ca deja am lamurit aspectele esentiale in realizarea acestei categorii de transport, in randurile ce urmeaza va prezentam succint serviciile pe care vi le punem la dispozitie pentru a sti cu exactitate daca reprezentam raspunsul potrivit pentru nevoile proprii.

Ceea ce ne recomanda in acest sector de activitate este experienta noastra de 20 de ani, timp in care am colaborat cu o diversitate de persoane care au dorit sa transporte in cele mai bune conditii marfuri si bunuri de dimensiuni si greutati ce depaseau valorile standard. Am urmarit ca serviciile pe care le oferim sa fie cat mai accesibile, motiv pentru care ne-am deschis filiale multiple in tari ca Romania, Serbia, Ungaria, Ucraina, Bulgaria sau Moldova.

O firma de transport care ofera diversitate precum si transportul de marfuri agabaritice nu numai pe intreg teritoriul tarii, dar si in intreaga Europa, este o firma de apreciat pentru ca asta inseamna automat ca si multumirea clientilor se situeaza la nivelul asteptarilor. Ne-am dorit si am si reusit sa atingem aceasta performanta, in prezent avand in posesie toate echipamentele necesare pentru efectuarea transporturilor agabaritice, incepand de la cap-tractoare de ultima tehnologie si pana la trailere specializate.

Asadar, daca va aflati in situatia in care aveti nevoie de o solutie eficienta pentru realizarea acestei categorii de transporturi, dar si de altele din serviciile mentionate la noi pe site (holleman.ro), asteptam cu drag solicitarile voastre pentru care va vom oferi cele mai bune preturi.

Inapoi la articole