Proiecte de transport agabaritic cu succes garantat in 2021

Sinteza profesionala a unui an cu proiecte de transport agabaritice in Romania si Europa, finalizate cu succes, merita sa fie facuta analitic si cu atentie. Fara graba sau scurtaturi. Holleman analizeaza in fiecare an fluxul de proiecte finalizate, pentru a aloca inteligent resurse suplimentare in anumite compartimente. Optimizarea bazei de operatiuni se cladeste pe KPIs, setati pentru asigurarea sucesului pe termen lung.

Holleman a avut un an cu proiecte mai mult decat interesante. In Romania si alte state membre ale Uniunii Europene, firma noastra a transportat echipamente, marfuri, utilaje si componente agabaritice. Indiferent de distanta, pandemia a ramas in fundalul activitatilor tuturor firmelor europene. Au fost multe obstacole de depasit. Unele mai dificile decat altele. Totusi, cu staruinta, profesionalism si dedicatie, Holleman a reusit sa indeplineasca cerintele clientilor.

Am avut placerea de a lucra cu clienti din diferite domenii in 2021. Ei ne-au provocat cu particularitatile proiectelor de transport, pe care le-am tratat cu seriozitate. Colegii de la logistica au fost nevoiti sa-si foloseasca expertiza pentru a gasi solutii eficiente de mobilitate. Planurile de logistica au necesitat ore de studiu si analiza. La sfarsitul lor, specialistii Holleman propun si implementeaza strategii cu un singur obiectiv: finalizarea cu succes a proiectului de transport.

Eficienti, stabili si de incredere in 2021

Holleman a avut numeroase proiecte interesante in 2021. Unele s-au desfasurat pe rute interne si altele pe rute internationale. Indiferent de complexitatea proiectelor de transport agabaritic pe care le-am avut de completat in acest an, am reusit sa ne ridicam la nivelul asteptarilor.

Ne-am gandit sa impartasim cu voi cateva din proiectele care ne-au atras atentia in mod special. Ele au necesitat un grad sporit de creativitate in abordarea obstacolelor. Vom enumera cateva dintre ele in randurile urmatoare dar si solutiile utilizate.

Cum pot fi transportate utilaje agricole pe Insula Mare a Brailei?

Marea Insula a Brailei este un loc extraordinar pentru agricultura insa cand vine vorba de transport de utilaje agricole agabaritice, apa care-o inconjoara ingreuneaza lucrurile. Totusi, am implementat o solutie inteligenta de transport a produselor (uscator cilindru de cereale, piesa si accesoriu complementar) care a rezultat intr-un final fericit.

Au fost utilizate mai multe mijloace de transport si manipulare, printre care barje si macarale plutitoare. Proiectul a fost un succes si clientul multumit de rezultatul final.

Cat de dificil poate fi un transport pe o ruta internationala?

Transportul agabaritic pe distanta lunga poate fi o provocare aparte. Nu stii niciodata ce obstacole poti intalni pe traseu. Poti intampina un ambuteiaj care te tine pe loc cateva ore sau poate o vreme intensa care afecteaza calitatea calatoriei. Din acest motiv, Holleman investeste in dezvoltarea personalului. Consideram ca este important ca fiecare membru al echipei noastre sa evolueze de la un an la altul.

Recent, Holleman a avut un proiect de transport din Romania pana in Olanda. A trebuit sa transportam un transformator de 125 de tone de la Sibiu pana la Rotterdam. Proiectul a fost unul de transport combinat deoarece de la Sibiu la Drobeta Turnu Severin am utilizat un trailer de 18 axe, iar de aici, transformatorul a fost incarcat pe barja. Aceasta a folosit ruta Dunare, Main, Rin pentru a ajunge in orasul portuar al Olandei – Rotterdam.

Expertiza in transport de turbine eoliene

Europa trece printr-o metamorfoza energetica care o sa continue in anii urmatori. Acest trend reflecta angajamentul Uniunii Europene in lupta impotriva incalzirii globale. Au aparut businessuri care apeleaza la parcuri eoliene cu sute si mii de turbine, care genereaza electricitate pentru a servi unor scopuri diverse.

Asadar, nu o sa fiti surprinsi sa aflati ca am transportat peste 1500 de turbine eoliene in Europa. Fiecare turbina a ajuns in siguranta la destinatie si drept rezultat, clientii ne-au recomandat serviciile mai departe. Echipele Holleman au reusit sa transporte turbine si componente cu dimensiuni si greutati impresionante. Indiferent de destinatie, am ajuns cu turbinele in conditii optime de instalare.

Profesionalismul aratat in timpul fiecarui proiect de transport, a facut din Holleman partener pentru peste 1500 rute in Europa. Avem expertiza necesara pentru succes. Profitati de experienta noastra si transportati fara griji turbine eoliene oriunde in Europa si nu numai!

Constructii si agricultura in Romania, industrii cu nevoi speciale

Holleman a fost un partener de nadejde pentru multe firme de constructii si agricultura. Acestea au utilaje si echipamente cu greutati impresionante. Ele pot fi transportate cu ajutorul unor trailere puternice, capabile sa le sustina corespunzator dintr-un punct in altul. Echipa noastra a transport utilaje si aparate care au inclus excavatoare, incarcatoare, concasoare, buldoreze, macarale, dumpere, instalatii de foraj si multe altele.

In ceea ce priveste utilajele si echipamentele agricole trnasportate in Romania si alte state membre ale Uniunii Europene, putem enumera cositoare, pluguri, culegatoare, semanatoare, tractoare, instalatii de erbicidat si multe altele. Agricultura este o activitate intr-o continua evolutie. Au aparut tehnologii noi pentru semanat, intretinut si recoltat. Fermierii si inginerii romani s-au specializat pentru a obtine cele mai bune roade posibile din recolte.

Stiati ca am transportat ambarcatiuni si componente navale?

Holleman are experienta in manipularea si transportarea ambarcatiunilor dar si componentelor navale. Am avut ocazia de a lucra cu cumparatori romani si straini, care aveau nevoie de vase pentru activitati turistice, transport, pescuit sau recreere. Transport rutier si combinat, doua activitati care ne-au permis indeplinim obiectivele clientilor.

Anul 2021 a trecut si trebuie sa privim cu optimism inainte. Se anunta 12 luni dinamice si cu surprize economice si sanitare. Firmele care se pregatesc pentru o furtuna, se vor bucura de vreme buna. Holleman intentioneaza sa prioritizeze calitate si satisfactia clientilor in noul an. Vom utiliza echipamentele si mijloacele de transport moderne, optimizate an de an, pentru a livra performanta.

Vom fi alaturi de clientii care apeleaza la serviciile Holleman de transport agabaritic in Romania si Europa. Investim in colaborari de durata, care sa reflecte implicarea noastra 100%. De la inceputul activitatii in tara, Holleman a devenit un reper de performanta si eficienta in industria. In calitate de lider, incurajam calitatea sustenabila in domeniu.

Industria transporturilor agabaritice este complexa. Ea necesita implicare, profesionalism si optimizare a nivelului de instruire existent al personalului. De asemenea, Holleman actualizeaza cu succes parcul auto, adaugand trailere si echipamente de manipulare performante. Clientii nostri apeleaza cu incredere la serviciile Holleman. Ei stiu ca vor avea parte de rezultate pozitive, lipsite de interferente sau probleme.

Promisiuni in 2022: excelenta si profesionalism dedicat

Clientii Holleman au certitudinea ca vor inregistra rezultatele dorite. Ei trimit cereri de colaborare pentru proiecte de transport pe rute interne si internationale. Noi primim cererile, le analizam cu atentie si revenim cu raspunsuri clare si utile. Prioritatea Holleman este de a finaliza transportul iar clientul sa fie multumit. Muncim inteligent si utilizam tehnologie de ultima generatie pentru a livra performanta indiferent de complexitatea proiectului de transport.

Efectuarea unui transport agabaritic nu necesita doar utilaje, echipamente si vehicule puternice ci si expertiza. Personalul trebuie sa fie experimentat in manevrarea produsului transportat si a mijloacelor destinate fiecarei activitati din cadrul transportului. Noi investim in personal.  

Transporturile agabaritice pot prezenta probleme logistice complexe, care pot fi solutionate doar de specialisti cu experienta. Firma noastra are angajati cu experienta care au gestionat proiecte in conditii diverse. Ei au reusit sa utilizeze tehnologia Holleman pentru inregistra rezultate pozitive. Ce inseamna tehnologie Holleman?

In primul rand, avem unul din cele mai performante si mari parcuri auto din industria transporturilor agabaritice si grele din Europa de Est. Raspundem corect si eficient la nevoile clientilor. Avem solutii la situatiile problematice. Detinem autotractoare moderne si puternice, produse de branduri de renume international (Mercedes Benz, DAF, Scania si Volvo).

Acestea sunt completate de trailere de ultima generatie, achizitionate de la Goldhofer, Broshuis, Recker, Faymonville si Meusburger. Trailerele au fost alese cu deosebita atentie pentru a sustine diverse greutati. Trailerele sunt de mare capacitate, cu axe multiple si modulare; cu platforma extensibila (unica, dubla si tripla) cu o lungime de pana la 54 de metri; cu platforma joasa, cu cadru metalic extensibil si fara podea; cu mese rotative.

Planuim sa achizitionam noi utilaje, echipamente si mijloace de transport pentru a asigura cele mai bune servicii de transporturi agabaritice in 2022. Daca aveti un proiect care poate beneficia de expertiza noastra, contactati-ne la numarul de telefon +40 21 321 38 22 sau la adresa de e-mail sales@holleman.ro. Suntem mereu la dispozitia voastra!

Sarbatori Fericite!

Inapoi la articole