Din ce in ce mai multe afaceri, atat locale cat si nationale sau internationale, aleg sa apeleze la firme de transport agabaritic. De ce este aceasta decizie recomandata in detrimentul optiunii de a transporta pe cont propriu anumite bunuri?

In randurile urmatoare va vom explica de ce este foarte important sa alegeti colaborarea cu o firma specializata pe transporturi agabaritice, cum este Holleman.

  1. Eficienta de neegalat

In cazul in care afacerea pe care o conduci are nevoie in mod constant de transport de marfuri speciale, de dimensiuni si greutati mari, alegerea unei companii specializate pe acest tip de servicii este intotdeauna cea mai indicata solutie. Motivul? Nu va mai fi nevoie ca firma ta sa isi cumpere propriile echipamente cu ajutorul carora sa transporte aceste tipuri de marfa sau de angajarea unei echipe de soferi calificati in acest sens.

Transportul bunurilor foarte grele sau de dimensiuni mari, atipice, poate fi realizat in cel mai eficient mod cu ajutorul companiilor specializate pe transporturi agabaritice. Acestea detin o flota de masini special concepute pentru a incarca si transporta in cea mai eficienta maniera marfuri de mare tonaj sau ale caror dimensiuni nu se incadreaza in cele standard.

  1. Costuri reduse semnificativ

Colaborarea cu o companie de transport agabaritic atrage dupa sine economii substantiale, din varii motive. In primul rand, firma solicitanta nu va mai trebui sa suporte cheltuielile cu taxe, asigurari, intretinerea vehiculelor si a echipamentelor. De asemenea, nu va fi necesara achizitionarea de vehicule care sa transporte bunurile sau de utilaje cu ajutorul carora acestea sa poata fi relocate sau manipulate.

  1. Siguranta si profesionalism

Ori de cate ori vei avea nevoie de transporturi agabaritice de marfuri, o companie specializata in acest sens este cea mai indicata optiune. Experienta isi spune cuvantul in acest caz: companiile precum Holleman detin cele mai bune solutii, de la experienta in transportul si manipularea echipamentelor grele, pana la vehicule speciale si echipe de soferi profesionisti, care pot duce la bun sfarsit orice transport agabaritic.

De fiecare data vei avea asigurarea ca bunurile transportate si manipulate sunt in deplina siguranta. In plus, vei fi informat in timp real despre stadiul in care se afla transportul, vei putea contacta soferul prin intermediul companiei de transport si vei avea tot timpul parte de profesionalism. In acest fel vei putea avea incredere in faptul ca bunurile vor ajunge la timp si in cele mai bune conditii la destinatie.

  1. Economisesti timp

Manipularea incarcaturilor foarte grele este o activitate foarte solicitanta din punct de vedere al timpului investit, in special daca nu se apeleaza la specialisti. In aceeasi idee marfurile pot ajunge destul de greu la destinatie, intrucat fara ajutorul unei companii specializate nu se poate vorbi despre un plan logistic elaborat sau despre viteza in livrarea bunurilor.

Aceste neajunsuri nu se aplica atunci cand se alege colaborarea cu echipe de profesionisti specializati in transporturi agabaritice. In cel mai scurt timp posibil, marfurile sunt livrate direct la destinatie, iar manipularea corecta a acestora exclude sansele de avariere a incarcaturilor.

Eficienta, costuri reduse, siguranta, profesionalism si economie de timp – acestea ar fi principalele beneficii de care poate avea parte orice business aflat in nevoia de a transporta marfuri agabaritice. La Holleman toate acestea sunt plusate si de posibilitatile multiple de transport: pe cale rutiera, fluviale, maritime sau feroviare. Pentru mai multe informatii, accesati sectiunea “Servicii” sau contactati unul dintre consultantii nostri prin intermediul formularelor de contact.

Inapoi la articole