Transportam in siguranta ambarcatiuni si componente navale in Romania

Pasiunea romanilor pentru activitati acvatice creste de la an. Ei aleg sa utilizeze ambarcatiuni de tot soiul pentru a descoperi secretele Dunarii dar si ale Marii Negre. Chiar daca industria iahtingului este abia la inceput in tara noastra, din ce in ce mai multi romani incearca sa se bucure de tainele acvatice romanesti. Achizitionarea unui yacht modern sau a unei barci puternice cu motor este o bucurie pentru orice client. Transportul sau reprezinta o alta poveste, care poate fi acompaniata de succes, doar daca colaborati cu o firma experimentata.

Totusi, de la achizitionarea unui vas mic, mediu sau mare pana la utilizarea lui, accesul propriu-zis poate implica mai multe etape. Cumparatorii de ambarcatiuni au nevoie de siguranta ca produsele alese sunt transportate in siguranta. Cateodata un transport dedicat de ambarcatiuni este mai dificil decat banuiti, mai ales daca nu este efectuat de profesionisti in domeniu. Stiati ca in Romania, o tara relativ tanara in lumea fascinanta a ambarcatiunilor, exista peste 10.000 de vase? Cifra nu este mare, insa pentru o tara emergenta in aceasta industrie, una care da sperante producatorilor de ambarcatiuni.

Intr-un prezent dinamic si cu provocari diverse, alegerea unui transportator cu experienta reprezinta un pas solid catre realizarea obiectivelor. Transportul unei ambarcatiuni dintr-un capat in altul al Romaniei, implica o analiza atenta a tuturor problemelor care pot aparea. Sensibilitatea si complexitatea unui vas de dimensiuni diferite, trebuie sa fie in atentia transportatorului.

Cumparatorii sunt nelinistiti atunci cand fac achizitii de la distanta si asteapta cu nerabdare transportul ambarcatiunii alese. Din fericire, firmele care vand mijloace navale de mobilitate sau pescuit colaboreaza cu profesionisti in transport specializat. Acestia din urma stiu cum sa gestioneze pana si cele mai sensibile momente din desfasurarea unui transport de ambarcatiuni.

Transport rutier de vase si componente navale in Romania

Daca ati inceput sa cititi acest articol, incercati sa accesati informatii utile despre cum sa transportati in siguranta un vas in Romania. Numarul romanilor care cumpara ambarcatiuni in tara, creste de la un an la altul (excluzand anul pandemic, cand activitatile economice au avut de suferit). Transportarea unor ambarcatiuni sau componente navale de diferite dimensiuni se poate face pe strazile Romaniei, prin utilizarea unor tiruri cu trailere speciale.

In functie de caracteristicile ambarcatiunilor care necesita transport dintr-o locatie in alta, transportatorul organizeaza logistica si deplasarea propriu-zisa. Elementele care influenteaza planificarea unui transport de ambarcatiuni sunt:

1. Dimensiunile vasului sau ale componentei navale (lungime, latime, inaltime)

2. Greutatea produsului

3. Lungimea si caracteristicile drumului

4. Tipul de ambarcatiune

5. Vremea

In Europa, pasiunea pentru navigare este prezenta in marile orase. De regula, investitia intr-un vas, reflecta dorintele cumparatorului. Sunt persoane care vor sa utilizeze vase pentru pescuit, transport de bunuri si marfuri dar si pentru relaxare. Investitia financiara intr-o ambarcatiune nu este de neglijat. Din acest motiv, majoritatea cumparatorilor sunt extrem de atenti cu serviciul de transport. Ei vor sa fie siguri ca produsul cumparat o sa ajunga la destinatie in completa siguranta.

Cum alegeti un transportator de incredere in 2021?

In Romania, Holleman a reusit, prin munca, dedicatie si profesionalism, sa devina lider in domeniul transporturilor speciale si agabaritice. Sunt diverse tipuri de yacht-uri si vase intermediare, ce pot fi transportate cu tiruri cu trailere.

Diversitatea ambarcatiunilor determina specialistii Holleman sa implementeze planuri de transport personalizate. Logistica este importanta deoarece asigura utilizarea mijloacelor adecvate pentru transportul corect al ambarcatiunii. Acelasi lucru poate fi spus si despre componentele navale.

10 motive care va pot determina sa colaborati cu noi:

1. Profesionalism

2. Eficienta

3. Transparenta

4. Parc auto modern

5. Soferi cu experienta

6. Flexibilitate

7. Pasiune pentru transport

8. Devotament

9. Atitudine pozitiva

10. Expertiza in domeniu

Holleman poate asigura servicii de transport ambarcatiuni, barci de mari dimensiuni dar si componente navale. Intelegem complexitatea unui transport agabaritic si intreprindem toate actiunile necesare ca acesta sa se desfasoare in conditii optime. Avem un set de valori care ne ajuta sa indeplinim dorinta clientului de a-si vedea produsul transportat in siguranta.

Utilizam experienta acumulata in ultimii ani, pentru a raspunde cu succes la cele mai exigente cerinte ale clientilor. Vrem sa dezvoltam colaborari pe termen lung. In acest sens, folosim autotractoare performante, de la producatori auto respectabili. Printre acestia se numara Mercedes Benz, DAF, Scania si Volvo. De asemenea, firma noastra are trailere puternice si de calitate superioara de la Broshuis, Goldhofer, Recker, Faymonville si Meusburger.

Parcul auto este actualizat in fiecare an. Ne asiguram ca fiecare mijloc de transport raspunde corespunzator la comenzi in timpul utilizarii. Avem expertiza necesara pentru a transporta barci si componente navale mari intr-un mod sigur si rapid, cu atentie deosebita la fiecare detaliu al procesului. Clientul este multumit si noi castigam un partener pe termen lung, care poate apela oricand la Holleman pentru a transporta alte ambarcatiuni.

Holleman – asigura succesul transportului de ambarcatiuni si componente navale

In trecut, am avut onoarea de a transporta cu succes o gama variata de vase si componente navale. Am lucrat cu firme producatoare de ambarcatiuni dar si cu clienti care au avut proiecte de transport bine definite: transportarea unor ambarcatiuni dintr-un punct fix in altul. Unele au fost transportate rutier si altele mix (rutier si fluvial).

Proiectele de sezon necesita o implicare activa a transportatorilor Holleman. Printre cele mai populare ambarcatiuni transportate in Europa se numara velierele, yacht-urile si ambarcatiunile cu motor. Acestea sunt folosite de romani pentru a intreprinde diverse activitati: transport persoane si marfuri, pescuit, relaxare, socializare, turism maritim sau fluvial. Indiferent de rolul pe care urmeaza sa-l aiba ambarcatiunea in viata cumparatorului, noi, in calitate de transportator, ne asiguram ca transportul este efectuat fara probleme.

Firma noastra asigura transporturi de ambarcatiuni si componente navale in Europa, ceea ce inseamna flexibilitate suplimentara pentru clientii care vor sa cumpere din afara Romaniei. Vrem sa fim alaturi de clientii care cumpara produse atat de speciale si doresc sa le transporte cu succes in tara. Ei au incredere in capacitatea noastra de a livra cu succes yacht-uri, ambarcatiuni, vase de agrement, accesorii nautice, ski-jet-uri, motoare barci si multe altele.

Barcile au necesitati specifice de fixare in timpul transportului. Ele au nevoie de o atentie suplimentara, mai ales daca ne gandim la calitatea indoielnica a drumurilor romanesti. Din fericire, Holleman este pregatita sa raspunda la provocari cu solutii inteligente de mobilitate. Avem trailere sigure si cu 3, 4 si chiar mai multe axe, ce pot fi extinse pentru a acomoda particularitatile ambarcatiunii sau componentei navale transportate.

Datorita tehnologiei avansate de transport utilizate de specialistii nostri, este destul de usor sa incarcam si sa descarcam produsul de pe trailer. Utilizarea trailerului optim faciliteaza incarcarea vasului din apa (daca este cazul) sau direct din fabrica. Intelegem complexitatea procesului si o tratam ca atare.  Daca produsul transportat depaseste o anumita greutate, atunci utilizam remorcile modulare de la Goldhofer, care au o capacitate impresionanta.

Logistica si profesionalism dedicat in transporturi de succes

Logistica este esentiala in cazul unor transporturi de componente navale mari. Tranzitia prin zone urbane si rurale, implica o abordare inteligenta a dispunerii produsului pe trailer dar si protectia sa. Producatorii de ambarcatiuni pot apela la serviciile noastre de transportatori in Romania si Europa.

In acest sens, Holleman aliniaza coordonarea intre echipele de transport si suport, utilizarea si intretinerea adecvata a echipamentelor specifice de transport dar si planificarea atenta a celor mai bune rute. Realizarea unui plan de actiune implica, de cele mai multe ori, ore indelungate de studiu, care sa reflecte corespunzator realitatea de pe teren dar si cerintele clientului.

Clientii au asteptari diferite de la transportator insa o cerinta este comuna: produsul transportat sa ajunga nevatamat la destinatie. Daca aveti un transport de ambarcatiuni sau componente navale in Europa de Vest – Europa de Est – Asia de Vest, catre sau din Romania, apelati cu incredere la serviciile Holleman.

Dispunem de o retea bine definita de transport care optimizeaza procesul si clientul se bucura de rezultate pozitive. Distributia geografica a punctelor de lucru Holleman a fost gandita pentru fluidizarea transportului agabaritic si greu. Aceasta ne ajuta sa transportam produsele clientilor oriunde in Europa, cu eficienta maxima!

Alegeti serviciile noastre de transport ambarcatiuni si componente navale! Contactati-ne pentru a primi o oferta personalizata. Completati formularul disponibil pe site sau trimiteti un e-mail la adresa sales@holleman.ro. Descrieti necesitatile dvs si reprezentantii Holleman vor reveni cu un raspuns util si detaliat. Abia asteptam sa lucram impreuna!

Inapoi la articole