Stabilitatea, o caracteristica a industriei de transporturi grele

Anul 2022 nu a inceput in cei mai prietenosi termeni cu umanitatea. Incetinirea pandemiei a insemnat, din pacate, inceputul unui razboi oribil, cu efecte devastatoare asupra populatiei din Ucraina. Asa cum bine stiti, Holleman are un sediu in Ucraina, mai precis in Dnipropetrovs’k. Suntem alaturi de colegii nostri din aceasta regiune, atinsa de mana neagra a razboiului. In ciuda razboiului si a virusului Covid-19, in varianta sa Omicron, care inca bantuie lumea, Holleman continua sa livreze servicii profesionale in Europa.

Indiferent de provocarile anului prin care trecem, reusim sa ne ridicam la nivelul asteptarilor de calitate ale clientilor. Continentul european trece printr-o metamorfoza economica si politica. Statele Uniunii Europene au fost supuse unor presiuni externe iesite din comun, care s-au transformat in probleme de rezolvat. Firmele au fost nevoite sa-si optimizeze activitatile. Unele proiecte au fost puse in stand by iar altele au fost urgentate.

Evolutie in 2022. Performanta in transporturi agabaritice

Conform raportului ACEA, ianuarie 2021, cu specificul „Autoturisme in utilizare”, peste 6.2 de milioane de autoturisme de tonaj mediu si greu se afla in circulatie prin statele membre ale Uniunii Europene. Raportul scoate in evidenta faptul ca Polonia are o flota generala de peste 1.2 milioane de tiruri, urmata indeaproape de Germania cu putin peste un milion si Italia cu 950.000. Exista o necesitate clara de transport de marfuri grele si agabaritice pe continentul european. Aceste cifre sunt importante pentru industrie. Ea se afla intr-o evolutie constanta, cu ajustari pe parcurs.

Holleman investeste in modernizarea parcului auto pentru a livra performanta in timpul tuturor colaborarilor (interne si internationale). De asemenea, asiguram programe de instruire pentru soferi, care sa-i ajute sa faca fata unor situatii imprevizibile. Indiferent de greutatile prin care trece Europa in prezent, noi asiguram acces la servicii ireprosabile de transport agabaritic si manipulare industriala. Profesionalismul Holleman este disponibil firmelor care au nevoie de servicii de transport agabaritic in Romania si alte state membre ale Uniunii Europene.

Indiferent de complexitate, garantam succesul transportului agabaritic!

Am inteles de la inceput ca trebuie sa livram performanta in fiecare proiect asumat. Clientul are nevoie de un partener de incredere. Marfa agabaritica este scumpa. Ea serveste unor scopuri precise. Din acest motiv, transportul ei trebuie sa fie efectuat de specialisti cu experienta in domeniu. Echipele Holleman care se ocupa de transporturile agabaritice europene au expertiza necesara pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.

Ultimii ani au fost extrem de activi pentru transportatorii Holleman. Ei au reusit sa se ocupe de numeroase proiecte interesante si dificile. Printre acestea se numara:

 • Transport international de transformatoare din Romania in Olanda
 • Transportul a peste 2000 de turbine eoliene in Uniunea Europeana
 • Transport specializat de utilaje agricole pe Insula Mare a Brailei (proiect de complexitate majora)
 • Transportul unor instalatii profesionale de foraj din Germania in Romania
 • Transport de reactoare electrice si turbine de gaz
 • Transport de cazane agabaritice de fermentare pentru bere (client Neumarkt; folosind ruta Constanta – Miercurea Ciuc – Targu Mures)
 • Transporturi de echipamente si utilaje mari din domenii precum: constructii, agricultura, energie (turbine eoliene, termocentrale, mori de vant, hidrocentrale) si multe altele;

Va invitam sa vizitati pagina de transporturi agabaritice, unde o sa gasiti mai multe informatii despre proiectele finalizate cu succes de noi! De asemenea, daca aveti un proiect de transport, ce poate beneficia de serviciile Holleman, trimiteti un email la adresa sales@holleman.ro. Raspundem rapid si cu informatii personalizate pe caracteristicile proiectului vostru.

Optimizati pentru succes in 2022

Timpul o sa fie un obstacol in calea succesului multor firme. Acesta pare a fi mai dinamic ca niciodata, aducand in interesul managerilor provocari inedite. Totusi, pregatirea angajatilor in domeniile de activitate, reprezinta un mod eficient de a gestiona situatiile imprevizibile. Avand in vedere ca avem unul din cele mai avansate si complexe parcuri auto din Europa de Est, personalul trebuie sa fie suficient de calificat pentru a gestiona utilajele si mijloacele de transport.

Noi avem trailere de la producatori respectabili din domeniu: Goldhofer, Faymonville, Broshuis, Meusburger si altii. In ceea ce priveste autotractoarele, putem enumera modele de la Mercedes Benz, Scania, Volvo si DAF. Fiecare autotractor a fost selectionat cu atentie de specialistii Holleman. Optimizam parcul auto in fiecare an. Proiectele de transport sunt deseori acompaniate de provocari si cerinte specifice. Acestea ne obliga sa echipam flota cu trailere si autotractoare de cea mai buna calitate.

Soferii nostri intreprind transporturi agabaritice in diferite zone ale Europei, motiv pentru care au nevoie de autotractoare de incredere. Ei au reusit performanta de a transporta peste 2000 de turbine eoliene pe continentul european, ceea ce reprezinta un milestone important. In anii urmatori vom incerca sa continua acest trend, mai ales ca in sectorul energetic, turbinele eoliene vor juca un rol important in asigurarea accesului la energie verde.

Majoritatea statelor europene investesc in energie regenerabila, punand accent pe surse alternative la combustibilii fosili. Intelegem nevoia de schimbare. Clientii Holleman din domeniul energetic stiu ca au aproape un partener de incredere, capabil sa transporte cu eficienta marfa agabaritica. Asiguram servicii de relocare si manipulare industriala, care sunt utilizate des de firmele dinamice din Romania si nu numai.

Atunci cand trebuie sa ridicam si sa relocam componente grele, utilizam echipamente profesionale. Expertiza specialistilor Holleman asigura ca lucrurile decurg in directia potrivita, indiferent de circumstantele externe sau chiar si de vremea nefavorabila. Firma noastra are puncte de lucru si spatii de depozitare in Europa, ceea ce inseamna o flexibilitate suplimentara in abordarea procesului de transport.

Unde ne puteti gasi in Europa?

Firma noastra are puncte de lucru in Bulgaria, Ucraina, Serbia, Ungaria, Republica Moldova, Germania si Norvegia. Avem parcuri auto si spatii de depozitare, ce pot fi extrem de utile in cazul transporturilor internationale. De asemenea, clientii care au de transportat marfuri, echipamente si utilaje agabaritice din state europene in Romania si invers.

Vreti sa aflati mai multe lucruri despre Holleman in Europa? Vizitati siteurile punctelor de lucru si descoperiti particularitatile serviciilor noastre. Daca aveti parteneri in tarile respective, ei ne pot contacta cu usurinta:

Am creat o retea de transport care sa faciliteze tranzitul echipamentelor, utilajelor si marfurilor agabaritice. Noi facem analize de optimizare a traseului, pentru a il selecta pe cel mai bun. In acest mod, ne asiguram ca transportul este efectuat corespunzator si fara intarzieri. Indiferent de greutatea si dimensiunea marfii agabaritice, gasim solutii de manipulare si transport. Raspundem cu succes la cerintele clientilor in dorinta sincera de a dezvolta parteneriate pe termen lung.

Printre cele mai utilizate trailere de la noi se numara:

 • Goldhofer de mare capacitate, ce prezinta axe modulare si multiple
 • Modele echipate cu platforme extensibile unice, duble sau triple, ce pot atinge lungimi de pana la 54 de metri
 • Modele cu platforma joasa, la 20 – 55 de centimetri deasupra solului;
 • Variante cu cadru metalic extensibil dar si fara podea (cunoscut in literatura de specialitate sub numele de vessel-bridge)
 • Modele care au mese rotative, necesare pentru transportul unor piese lungi si grele (de regula pe doua trailere);

Transportatorii Holleman pot combina elementele de mai sus pentru a satisface necesitatile transportului agabaritic. Pentru incarcare si descarcare, utilizam echipamente de specialitate, in concordanta cu particularitatile marfii agabaritice. Echipele de logistica analizeaza cu atentie proiectele si dispun utilizarea echipamentelor potrivite. In timpul unei operatiuni de incarcare si descarcare de marfa agabaritica, siguranta este importanta. Asiguram siguranta oamenilor implicati in operatiune, incarcaturii si echipamentelor utilizate. Asadar, ne organizam corespunzator pentru a atinge eficienta optimala in desfasurarea proiectului.

Oricand doriti sa discutati in persoana despre proiectul vostru, va asteptam la adresa noastra din Bucuresti:

Soseaua de Centura Bucuresti, numarul 29, Comuna Jilava, cod postal 077120, jud. Ilfov. Reprezentantii Holleman va pot oferi informatii utile despre serviciile disponibile in Romania si alte state membre ale Uniunii Europene.

Daca aveti un proiect de transport agabaritic sau de manipulari si relocari industriale, contactati-ne cu incredere:

Email: info@holleman.ro si hl@holleman.ro

Numere de telefon: +40 744 678 100, +40 745 017 529 si +40 743 073 035

Transport sigur si eficient in 2022. Stiati ca greul este usor? Asa cum spune si motto-ul nostru „Heavy is easy”, transportul agabaritic intreprins de specialistii Holleman este o certitudine a succesului.

Inapoi la articole