Oriunde in Europa, transportul agabaritic Holleman ajunge la destinatie

Suntem mereu in miscare. In fiecare zi, transportatorii Holleman au o destinatie. Utilizand tehnologie de ultima generatie si mijloace de transport sigure, firma noastra transporta cu succes orice aparat, utilaj, masinarie si cargo agabaritic. Acoperim cu succes toate industriile cu nevoi agabaritice.

In acest an, am implinit 25 de ani de activitate in domeniul transporturilor agabaritice. Provocarile au fost pe masura realizarii. Pandemia si razboiul din Ucraina au sporit gradul de dificultate al transportatorilor europeni. In ciuda acestor drame umane si economice, transportul ramane o activitate necesara in majoritatea industriilor europene. Totul se afla in miscare, iar tirurile isi fac treaba cu prisosinta.

Europa in miscare: Heavy is easy

Proximitatea Romaniei cu vecinul din nord si ororile razboiului, au starnit ingrijorari in mediul de afaceri. Totusi, firmele s-au adaptat si lucrurile au intrat in noul normal european. Necesitatile de transport au crescut. De la infrastructura civila pana la facilitati energetice, clientii doresc sa transporte diverse aparate, echipamente si utilaje agabaritice pentru dezvoltarea proiectelor. Ei au standarde inalte de calitate si exigente complementare.

In industria constructiilor, proiectele office si rezidentiale acapareza piata europeana. Asadar, firmele care activeaza in domeniu sunt obligate sa transporte structuri si componente agabaritice dintr-o locatie in alta. Acestea sunt necesare pentru construirea unor facilitati noi sau modernizarea unora vechi.

Transportul obiectelor grele si de mari dimensiuni, precum turbine eoliene, coloane, module prefabricate si elemente de infrastructura (componente de poduri, cladiri, etc) se efectureaza cu trailere si autotractoare puternice.

Holleman are unul din cele mai moderne si variate parcuri auto de profil din Europa Centrala si de Est. Investim in dezvoltarea tehnologiei de transport, care sa-i ajute pe transportatorii si specialistii Holleman sa performeze indiferent de complexitatea proiectelor de transport.

Rute interne si internationale

Clientii Holleman, romani si straini, beneficiaza de servicii de calitate si profesionalism dedicat. De-a lungul ultimilor ani, am finalizat proiecte diverse, cu particularitati specifice. Unele au beneficiat de transport mixt altele de mutari si montaje industriale.

Pasiunea ne defineste munca.

Clientii revin la serviciile Holleman. Indiferent ca suntem contractati din Germania, Italia, Franta, Spania sau oricare alta tara membra a Uniunii Europene, asiguram suport si servicii de inalta calitate.

Complexitatea proiectelor de transport agabaritic implica utilizarea unor utilaje si camioane puternice. Imaginati-va cum se transporta turbine eoliene de mari dimensiuni, oriunde in Europa. Cu grija si deosebita atentie.

Am avut onoarea de a transporta peste 2000 de turbine eoliene in tarile europene. Fiecare proiect a avut setul sau de particularitati. Expertiza si experienta ne-a facut unul din principalii transportatori din industria turbinelor eoliene.

Prioritatea ramane transportul finalizat cu succes

Popularitatea energiei verzi si dorinta europenilor de a scadea dependenta de combustilibii fosili, a determinat o crestere a cererii pentru turbine eoliene. Producatorii s-au adaptat si astfel, turbinele eoliene au devenit parte din comunitatea europeana. In Romania, Germania, Norvegia si Spania sunt cele mai mari parcuri eoliene din Europa.

Un alt sector care a trecut printr-o metamorfoza dinamica este agricultura. Seceta si razboiul din Ucraina au contribuit la instabilitatea din industrie. Au existat perioade de ingrijorari, insa astazi lucrurile s-au temperat. Firmele agricole, mici si mari, au nevoie de utilaje si echipament specializat pentru a indeplini diverse sarcini si operatiuni.

Transportul utilajelor agricole din fabrica la utilizator sau de la o firma la alta, implica logistica si utilizarea unor mijloace avansate de transport. Mereu pregatiti de provocari noi, transportatorii nostri abia asteapta sa porneasca la drum cu semanatoare, combine agricole, pluguri, hedere si rotavatoare.

Firmele care lucreaza in domeniul agricol, au nevoie de parteneri de incredere, care sa duca la bun sfarsit chiar si cele mai complicate proiecte. Holleman are autotractoare moderne si de mare putere. Acestea au fost fabricate de Mercedes Benz, DAF, Scania si Volvo. Avem soferi experimentati, care utilizeaza expertiza lor pentru a depasi problemele intampinate pe drum.

Cateodata vremea si traficul pot incetini progresul unui transport. Totusi, soferii nostri stiu cum sa le depaseasca. Avem o retea de sedii in Europa care ne ajuta sa optimizam rutele de transport. Acestea se afla in Bulgaria, Ungaria, Ucraina, Serbia, Moldova, Germania si Norvegia. Ne-am propus sa ne dezvoltam o infrastructura care sa faciliteze transportul rutier si mixt in Europa.

Prin intermediul infrastructurii Holleman, clientul beneficiaza de un transport sigur si eficient, realizat in timpul agreat. Daca apar situatii exceptionale, care pot influenta desfasurarea transportului, clientul este anuntat si specialistii Holleman gasesc si implementeaza solutii adecvate.

Care sunt cele mai recente proiecte Holleman?

- Camera de cocsare: 360 de tone in total: 14 + 14 axe, una langa alta, 46 de metri in lungime, 7.05 metri in latime si 8.25 metri inaltime. Transport pentru o rafinarie.

- Transport agabaritic pe ruta Bucuresti – Brazi: statie de cocsare cu o greutate de 185 de tone, transportata cu succes de specialistii nostri

- Transport specializat de utilaje agricole pe Insula Mare a Brailei: uscator cilindru de cereale cu 1900 x 446.2 x 455 x 46000, accesoriu cu 1100 x 350 x 345 x 30000, piesa complementara cu 1100 x 290 x 300 x 4000

- Transportul unui transformator de 125 din Romania in Olanda: de la Sibiu la Drobeta Turnu Severin, cu un trailer cu 18 axe (lowbed); transformator incarcat pe o barja, cu destinatia Rotterdam

- Doua instalatii de foraj, 72 si 79 de tone, 2390 x 330 x 360 cm, incarcate la Schrobenhausen (Germania) si transportate pana in portul Passau. De aici, acestea au fost imbarcate pe o nava pana la Ruse (Bulgaria), de unde au fost incarcate pe trailere Holleman, cu destinatia Slatina

- 3 reactoare electrice transportate din portul Reni (Ucraina) pana la Vulcanesti (Republica Moldova). Acestea au fost descarcate si instalate de manipulatorii Holleman prin intermediul unui portal hidraulic SBL 1100 (capacitate impresionanta de pana la 1000 de tone). Fiecare reactor transportat avea urmatoarele particularitati: 4.5 x 4.5 x 4 m (I x L x h), 60 de tone.

- 3 reactoare pentru o rafinarie din Romania – reactoare folosite la instalatii de cracare specifice unei rafinarii. Fiecare reactor a avut o lungime de 18.45 m, latime de 3.6 m si inaltime de 4.2 m si o greutate de 108 tone. De mentionat: reactoarele au avut si componente mai mici, transportate cu atentie in camioane standard. Specialistii Holleman au fixat si montat reactoarele in incinta rafinariei.

Ce presupune un transport agabaritic?

Planificare atenta. Utilizarea unor echipamente si utilaje moderne. Expertiza si experienta umana. Ore investite in logistica (calcule, inaltime, latime, ce traseu permite si poate acomoda dimensiunile transportului). Studiul cu minutiozitate al traseului de transport:

- Poduri si sosele care suporta greutatea transportului

- Devierea traficului pe rute alternative

- Pante pe care sa se poata urca si in acelasi timp, pante de evitat.

- Curbe in care te poti inscrie fara sa darami stalpi, copaci, garduri, etc.

Soferii care executa transporturi exceptionale, au experienta vasta in domeniu si beneficiaza de suportul echipei din departamentul de logistica. Fiecare transport este gestionat cu profesionalism si seriozitate. Membrii echipei de transport analizeaza cu atentie toate particularitatile desfasurarii operatiunilor de relocare.

Un lucru interesant despre disponibilitatile Holleman este accesul la o suprafata de 64.000 de mp in Ruse (Bulgaria). Acest sediu este dedicat depozitarii si inspectiilor tehnice inainte de predarea transportului clientului in destinatia finala. De asemenea, in aceasta locatie, noi asiguram si servicii extra: spalatorie pentru utilaje si echipamente agricole dar si transbordari de utilaje de pana la 100 de tone si multe altele.

Daca vedeti un autotractor si trailer Holleman prin traficul european, inseamna ca muncim din greu pentru clientii nostri.

Oriunde am fi, Eindhoven (Olanda), Wierzchowisko Zachod (Polonia), Jaworzno (Polonia), Brazi, Bucuresti (Romania), Wieszowa (Polonia) si multe alte locuri, investim timp si profesionalism in realizarea proiectelor la standarde inalte de calitate.

Sa vorbim despre proiectul dumneavoastra...

Ati aflat cateva lucruri despre serviciile oferite in Romania, ramane sa ne contactezi. Cum ne poti contacta?

Numar de telefon: +40 21 321 38 22

Adresa de e-mail: info@holleman.ro

Ne puteti gasi pe Facebook, Instagram si Linkedin.

Transporturi agabaritice in siguranta. Oriunde in Europa. Heavy is easy, intotdeauna.

Inapoi la articole

Galerie imagini