10 motive sa accesati serviciul nostru de transport international de cargo agabaritic

Anul 2022 poate fi caracterizat in multe moduri. Firmele se adapteaza din mers la noile provocari. Indiferent de ritmul economiei europene, proiectele continua sa apara iar transportul international de cargo agabaritic este un serviciu de interes.

Transportul in Europa de cargo agabaritic implica numeroase etape. De la logistica, la executare si descarcarea cargoului la destinatie, procesul se desfasoara conform unui plan bine stabilit. Transportul international este un serviciu extrem de popular, mai ales printre firmele cu necesitati extrem de precise.

Transport international de cargo agabaritic: provocari si oportunitati

Tranzitia de la o tara la alta, cu cargo agabaritic, documentatia si provocari imprevizibile, determina clientii sa fie extrem de atenti atunci cand urmeaza sa lucreze cu o firma de transport. Organizarea unui transport de cargo agabaritic determina majoritatea transportarilor sa fie atenti la detalii.

Fiecare detaliu este important, mai ales pentru firmele de transport, care intreprind operatiuni zilnic. Pentru realizarea unui plan de transport de succes, este nevoie de pregatire temeinica. In decursul unui proces de transport, sunt cinci piloni de optimizare, pe care construiesc majoritatea firmelor de profil.

 • Logistica este esentiala pentru organizarea unui transport de succes.
 • Executarea planului de transport
 • Utilizarea unor mijloace de transport adecvate operatiunii
 • Folosirea unor echipamente moderne de incarcare si descarcare a cargoului agabaritic
 • Verificarea integritatii cargoului transportat

La Holleman, experienta si profesionalismul echipelor de transport, au transformat fiecare proiect intr-un succes garantat. Performanta este obtinuta cu munca inteligenta si expertiza aplicata cu precizie.

Care sunt particularitatile unui transport de cargo agabaritic?

Industria are o sectiune speciala pentru cargo agabaritic. Acesta se desfasoara pe parametrii stricti de siguranta si eficienta. De regula, incarcatura are dimensiuni si greutati impresionante, motiv pentru care implica utilizarea unor mijloace de transport precise.

Holleman este detinatoarea unuia din cele mai noi si moderne parcuri auto din Europa centrala si Est. Investim in tehnologie si culegem roadele prin utilizarea ei. Fiecare proiect de transport beneficiaza de profesionalismul Holleman. Indiferent de distanta parcursa sau complexitatea incarcaturii, transportatorii nostri se descurca.

Toti membrii echipei Holleman beneficiaza de programe de instruire si perfectionare. Ei utilizeaza tehnologii moderne de incarcare, descarare si transport. Au nevoie de optimizare periodica a cunostintelor pentru a face fata la complexitatea proiectelor de transport.

10 Motive sa accesati serviciul Holleman de transport international de cargo agabaritic

1. Experienta in domeniu

Firma noastra are o experienta de peste 25 de ani pe piata din Europa. In anul 1997, Holleman si-a inceput activitatea de transporturi in Romania. In 2022, firma a sarbatorit 25 de ani de proiecte finalizate cu succes si clienti multumiti de rezultatele primite.

2. Transporturi pe rute interne si internationale

Asiguram servicii de transporturi agabaritice, intern si extern, cu autotractoare si remorci de ultima generatie. Asiguram servicii de transport INTERNATIONAL, in conformitate cu legile in vigoare si normele europene de siguranta si calitate.

3. Cel mai modern parc auto de profil din Estul Europei

Avem un parc auto modern, ce include trailere de la companii de top. Printre acestea din urma se numara Faymonville, Goldhofer, Meusburger, Broshuis si multe altele.

4. Sedii de functionare si depozitare in Europa

Holleman are sedii in Romania, Bulgaria, Ucraina, Serbia, Ungaria, Moldova si Germania (prin partenerul P.Schwandner Logistik & Transport GmbH). Am creat o retea de sedii care sa faciliteze tranzit international facil dar si o fluiditate de transport fara precedent in Europa.

5. Transport combinat si mixt (rutier, fluvial si maritim)

Detinem tehnologia si mijloacele de transport necesare pentru a optimiza fiecare etapa a operatiunilor. Pentru a asigura performanta si utilizarea inteligenta a timpului alocat proiectului de transport, specialistii Holleman pot combina rutele rutiere, fluviale si maritime.

In functie de greutatea si dimensiunile cargoului, putem face un mixt de transport. Din cele disponibile, se alege ruta optima si in acest mod, transportatorii duc cargoul mai repede si mai sigur la destinatie.

6. Profesionalism

Toti membrii echipei Holleman sunt instruiti pentru a livra performanta in timpul tuturor proiectelor de transport. Soferii au certificari speciale pentru transport de marfa. Acestea sunt necesare pentru desfasurarea activitatii de transport.

7. Flexibilitate in transporturi agabaritice

Fiecare proiect de transport are nevoie de flexibilitate pentru a inregistra succesul scontat. Echipa de logistica si soferii dau dovada de flexibilitate atunci cand lucreaza. Aceasta trasatura este esentiala pentru obtinerea unor rezultate pozitive. De altfel, flexibilitatea face parte din codul nostru de conduita.

8. Certificari

Holleman are certificare TUV Rheinland pentru implementarea in cadrul firmei a standardelor OHSAS 18001:2008. De asemenea, urmarim sistemul de management ISO9001:2008. Avem si un sistem organizat de management al mediului (standard ISO 14001).

9. Cod de conduita

Holleman functioneaza pe un cod de conduita bine structurat. De-a lungul anilor, acesta ne-a ghidat in timpul tuturor operatiunilor de transport. Printre elementele definitorii ale codului se numara: Alegere + Incredere + Principiu + Responsabilitate + Comportament + Relationare + Fiabilitate + Moralitate.

10. Istoric pozitiv de proiecte

Avem un istoric lung de proiecte finalizate cu succes. Clientii au fost multumiti de rezultatele primite si dezvoltat parteneriate pe termen lung cu Holleman.

Cum puteti transporta cargo agabaritic dintr-o tara europeana in alta?

Ati ajuns la acest articol deoarece doriti un partener de incredere pentru a transporta cargo agabaritic din Romania in alta tara din Uniunea Europeana sau invers. Calatorii atat de lungi necesita atenta supraveghere si implementare a unor profesionisti. Ei cunosc particularitatile drumurilor europene si cum sa depaseasca problemele aparute de nicaieri.

Holleman a avut privilegiul de a lucra cu clienti din diferite domenii. Fiecare a avut nevoie de siguranta si performanta in proiectul de transport agabaritic. Nimeni nu a fost dezamagit. Din contra! Indiferent de complexitatea proiectului de transport, specialistii Holleman s-au adaptat si au implementat solutii moderne.

Vom trece in revista cateva din proiectele de transport cu care ne mandrim. Ele sunt testamentul eficientei echipelor Holleman.

 1. Am transportat peste 2000 de turbine eoliene in diverse state membre ale Uniunii Europene (transport rutier, maritim si fluvial, dupa caz).
 2. Transport special de utilaje agricole pe Insula Mare a Brailei. Proiect iesit din comun cu un grad ridicat de complexitate. Pentru transportul pieselor peste Dunare, firma noastra a apelat la barje, macarale plutitoare si trailere puternice.
 3. Am transportat coldbox-uri pentru firme din industria sticlei.
 4. Transportatorii Holleman au gestionat un transport agabaritic de 5 autoclave (41 metri in lungime si greutate de 90 de tone).
 5. Transport international din Italia in Romania a unui cargo de 40 de tone.

Asiguram transporturi agabaritice si servicii complementare in urmatoarele industrii:

 1. Agricultura
 2. Constructii
 3. Energie verde
 4. Petrolului, gazelor si petrochimie
 5. Domeniul energetic (termocentrale, hidrocentrale)
 6. Automotive
 7. Transport special (vagoane, ambarcatiuni si aeronave)
 8. Industria prelucratoare de bauturi
 9. Altele – la cerere pentru proiecte personalizate

In ceea ce priveste transportul international, firma noastra are o serie de rute populare: Europa de Vest – Europa de Est – Asia de vest, cu plecare din, spre sau tranzit Romania. Soferii Holleman au experienta si stiu cum sa gestioneze fiecare moment al calatoriei.

Important de stiut: echipele Holleman respecta normele europene de protejare a mediului si evident, a incarcaturii transportate. Suntem respectuosi in trafic si pastram distanta fata de ceilalti soferi.

Firmele care au proiecte de transport cargo agabaritic in Europa, pot colabora cu noi. Asiguram siguranta, fluiditate si eficienta in timpul transportului. Obiectivul principal este livrarea cargoului fara probleme. Rata de succes a firmei Holleman, a adus clienti noi si responsabilitati pe masura.

Retinerea titlului de lider in piata de transporturi agabaritice, cargo si grele din Romania implica un efort sustinut si optimizarea tehnologiei existente. Transformam pasiunea pentru succes in munca inteligenta. Clientul este multumit de rezultatele primite iar noi ramanem optiunea principala in industrie.

Provocarile unui transport international de cargo agabaritic

Atunci cand aveti de transportat un cargo agabaritic, nivelul de complexitate este ridicat. Dimensiunile si greutatea incarcaturii inseamna ca doar anumite mijloace de transport pot fi utilizate pentru incarcare, relocare si descarcare. Soferii de tiruri si trailere dar si manipulatorii sunt specialisti cu experienta vasta in domeniilor lor de activitate.

Holleman asigura metode sigure si eficiente din punct de vedere al costurilor de a transporta cargo agabaritic in Europa si nu numai.

Drumurile lungi, birocratia administrativa si de tranzit, fac din transportul international o provocare pentru orice firma. Totusi, experienta si reputatia aduc numeroase beneficii in obtinerea rezultatelor dorite.

Vremea este un alt factor care ridica nivelul de complexitate al unui transport pe distante. Cateodata furtunile afecteaza serios traficul rutier, obligand participantii sa fie extrem de atenti.

Din fericire, noi avem o retea de sedii internationale care favorizeaza pauzele cand se impun. Orice provocare are o rezolvare. Accesam setul de valori si depasim cu succes problemele intampinate.

In setul de valori Holleman o sa regasiti:

1. Atitudine pozitiva

2. Pasiune si devotament

3. Flexibilitate

4. Profesionalism

 

Contact Holleman:

Pentru detalii suplimentare despre serviciile Holleman, va invitam sa ne contactati la numarul de telefon +40 744 678 100 sau la adresa de email info@holleman.ro! Raspundem rapid si clar. Vrem sa castigati timp si proiectul vostru sa beneficieze de solutii utile.

Discutam despre proiectul vostru si cum putem fi de ajutor. Heavy is easy si poate fi implementat la orice proiect de transport!

Inapoi la articole