Servicii profesionale de transport de utilaje grele in agricultura in Europa

Revitalizarea inteligenta a agriculturii romanesti incepe cu planificari atente si acces la utilaje moderne si servicii profesionale de transport. Agricultura din Romania intampina mai multe probleme decat si-ar fi dorit cei care o practica dar inregistreaza si realizari de exceptie. Seceta, pandemia, lipsa unei infrastructuri veritabile de ajutor si suport sunt deseori invocate de agricultorii romani.

Totusi, in tara sunt firme care au dezvoltat sisteme performante de combatere a secetei si de limitare a efectelor negative ale pandemiei. Acestea lucreaza cu specialisti agro si ingineri tehnici pentru a stavili efectele nocive ale secetei asupra solului. Ei au nevoie de instrumente si utilaje agricole speciale, capabile sa „imblanzeasca” pamantul si sa creeze cadre fertile pentru diverse recolte.

In acelasi timp, Romania gazduieste firme mari, cu infrastructuri agricole moderne si dinamice. Acestea au nevoie de utilaje si echipamente grele pentru a-si desfasura activitatile zilnice sau periodice, in functie de planul agricol. Transportul acestora implica utilizarea unor mijloace specializate, utilizate de persoane cu experienta in domeniu. Nu este usor sa faci agricultura in Romania, mai ales cand sunt atat de multe elemente in ecuatie. In ciuda unor obstacole mostenite de la un an la altul, agricultura romaneasca performeaza la cel mai inalt nivel.

Performanta in agricultura romaneasca

Fermierii romani investesc in utilaje si echipamente agricole, noi si second hand. In functie de posibilitatile financiare ale fermelor din Romania, achizitionarea tehnologiei necesare pentru o dezvoltare productiva, devine o realitate greu de ignorat. Multi fermieri se imprumuta pentru a cumpara aparatura moderna, utilaje si echipamente agricole. Ei vor sa doteze fermele pentru performanta de exceptie, ceea ce se si intampla in unele cazuri. Printre cele mai populare recolte romanesti, creditate la nivel exceptional, se numara graul, orzul de furaj, rapita, porumbul si semintele de floarea soarelui. Recoltele de acest nivel sunt obtinute dupa multa munca, planificare atenta si documentare indelungata.

Mai mult decat atat, fermierii sunt constienti ca fara investitii periodice, nu vor obtine rezultatele dorite. Ei vor productii de export, ceea ce implica utilizarea unor utilaje agricole performante.

Printre cele mai populare si utilizate utilaje agricole se numara tractoarele (modele diferite cu puteri cuprinse intre 55 pana la 692 CP), combine (cu puteri cuprinse intre 265 si 466 CP), hedere, prese de balotat, cultivatoare, grape, scarificatoare, pluguri, semantori, utilaje de protectie culturi (masini de erbicidat, fertilizatoare, prasitoare), cositoare, incarcatoare (telescopice, frontale), remorci de transport (comune pentru descarcarea semintelor), cisterne, utlaje pentru prelucrarea fanului, imprastierea gunoiului de grad, infolierea balotilor, cositori, tocatori, utilaje de transport si multe altele. Acestea sunt doar cateva din utilajele si aparatele agricole prezente in fermele din Romania.

Firmele mari de agricultura care utilizeaza des echipamente si utilaje agricole agabaritice au nevoie de parteneri care sa le transporte in siguranta dintr-o locatie in alta. Unele necesita transport direct din fabrica, altele dintr-un punct de lucru in altul. Din fericire, Holleman ofera servicii profesionale de transport utilaje si echipamente agricole oriunde in Romania si nu numai. De la inceputul pana la sfarsitul transportului, firma asigura profesionalism dedicat si seriozitate extra, pentru ca fiecare produs sa ajunga in siguranta la destinatie.

Cum va putem ajuta noi?

In prezent, Holleman este un partener de incredere pentru foarte multe firme care activeaza in domeniul agricol. Am reusit sa contribuim semnificativ la evolutia agriculturii in Romania. Cum? Transportatorii Holleman au reusit sa duca la bun sfarsit proiectele de transport, aducand utilaje si aparate agricole in diferite zone de activitate. Firmele care au apelat la serviciile Holleman, au avut certitudinea ca vor primi cele mai bune rezultate posibile: transport sigur si eficient dintr-o locatie in alta.

Firma noastra a transportat o gama variata de combine, cositoare, tractoare, semanatori, freze de sol, scarificatoare, masini de erbicidat si imprastiat ingrasaminte, prese de balotat si multe altele. Am avut privilegiul de a lucra cu firme agricole mici si mari, cu necesitati precise si specializate. Ele au cumparat aparate si utilaje agricole noi si second hand care necesitatu transport agabaritic. Holleman a fost contractata pentru a oferi servicii de transport de calitate, ceea ce s-a intamplat de fiecare data fara probleme.

Specialistii Holleman au preluat de multe ori utilajele agricole direct din fabrica. Cu o logistica ireprosabila, pusa la punct de oameni cu experienta in domeniu, am reusit sa efectuam transporturi rutiere si combinate, pe Dunare. De asemenea, in functie de caracteristicile proiectului de transport, Holleman poate asigura solutii eficiente de depozitare intermediara, cu continuarea ulterioara a activitatii pana la destinatie. Folosim expertiza acumulata in ultimii ani, pentru a livra performanta indiferent de complexitatea proiectului de transport.

Aveti un proiect agricol in Europa? Suntem capabili sa asiguram transport agricol specializat in statele membre ale Uniunii Europene. Avem sedii amplasate strategic pe continentul european pentru optimizarea tuturor proiectelor de transport. Va invitam sa descoperiti cateva din trasaturile firmei noastre si de ce gestionam atat de multe proiecte!

Care sunt avantajele colaborarii cu Holleman pentru transportul de utilaje grele?

1. Cel mai modern si performant parc auto din Europa de Est;

2. Acoperire nationala si internationala;

3. Transportatori experimentati si echipe profesionale de logistica;

4. Servicii de manipulare industriala;

5. Experienta in industria transporturilor agabaritice si grele din 1997;

6. Lider in industrie cu mii de proiecte realizate cu succes;

7. Detinem echipamente profesionale de transport agabaritic;

8. Transport national si international, cu spatii de depozitare temporara;

9. Transport combinat: rutier, fluvial si maritim;

10. Cod de conduita ce favorizeaza performanta.

Daca lucrati in agricultura si necesitati transporturi specializate de masinarii, echipamente specifice si utilaje agro, contactati-ne pentru a discuta despre proiectele voastre. Detinem tehnologia de transport necesara pentru a va optimiza activitatile. Holleman ofera servicii sigure si eficiente de transport, cu logistica personalizata la nevoile clientului. Livram la timp si in siguranta toate produsele din contractele incheiate.

Seriozitatea si profesionalismul ne caracterizeaza activitatile zilnice. Asiguram clientii ca fiecare produs transportat se afla in completa siguranta in trailerele noastre. Ele sunt securizate folosind tehnologie moderna si implementata cu precizie. Am avut placerea de a lucra cu numeroase firme care activeaza in domeniul agricol romanesc si european. Oferim servicii de transport agricol in Romania si state membre ale Uniunii Europene.

In prezent, Holleman are sedii in Bulgaria, Ucraina, Serbia, Moldova, Ungaria. Aceasta retea asigura fluiditate in activitatile de transport. In Bulgaria, mai precis la Ruse, Holleman are o suprafata impresionanta de peste 64.000 de mp, care este folosita pentru depozitare si diverse inspectii. Reluarea transportului se face fara probleme si in conditii optime. De asemenea, la Ruse, asiguram servicii suplimentare, ce pot fi accesate de clienti. Printre cele de interes in agricultura se numara serviciul de spalatorie pentru utilajele agricole. Pentru detalii suplimentare, contactati-ne oricand doriti la numarul de +40 21 321 38 22. Abia asteptam sa discutam despre proiectul vostru de transport.

Avem la dispozitie locuri de depozitare temporare, ce pot fi utilizate in cazul transporturilor pe distante foarte mari. In caz de nevoie, asiguram transport combinat pentru anumite proiecte. Transportul de acest tip poate insemna timp castigat si predarea rapida a utilajelor, masinilor si echipamentelor transportate.

De nenumarate ori, am utilizat fluviul Dunarea pentru a transporta utilaje agricole si diverse componente agabaritce. Intotdeauna ne asiguram ca fiecare transport se desfasoara in conditii de maxima siguranta, indiferent de distanta parcursa.

Echipele de transport sunt flexibile si se adapteaza rapid la conditiile de drum. Pot aparea situatii neprevazute, care necesita abordari inteligente si constructive. Specialistii Holleman stiu cum sa gestioneze utilajele agricole, cum sa le incarce si sa le descarce din mijlocul de transport. Utilizam tehnologie moderna de transport pentru a livra cele mai bune rezultate posibile. Din acest motiv, avem o clientela fidela din domeniul agricol, care revine cu drag la serviciile Holleman.

Cum ne puteti contacta?

Incercam sa dezvoltam canale sigure de comunicare cu toti cei care au nevoie de serviciile Holleman. Asadar, suntem disponibili pentru discutii telefonice la numarul +40 21 321 38 22 dar si la adresa de e-mail sales@holleman.ro. Raspundem rapid si cu profesionalism.

Urmariti-ne pe Facebook, Instagram, Linkedin si YouTube. In aceste medii digitale, postam articole, imagini si clipuri video despre activitatile de transport ale firmei. Intrati in comunitatea noastra!

Inapoi la articole

Galerie imagini