Solutii inteligente si eficiente de transport si manipulare marfuri agabaritice in Romania

Intr-o perioada dictata de fluiditate auto si nevoi de transport cat mai diverse, firmele, antreprenorii si persoanele fizice cu proiecte ambitioase, au nevoie de parteneri profesionisti care sa livreze servicii de calitate. Orasele romanesti sunt intr-o continua dezvoltare, cu businessuri competitive si dornice sa realizeze targeturi mai mult decat ambitioase. Economia Romaniei este intr-o bula dinamica, propice firmelor indraznete, cu proiecte cu profit pe termen mediu si lung.

Dezvoltarea economica a tarii, a determinat multi antreprenori sa fie mai indrazneti si sa inceapa afaceri inedite. Unele au reusit sa devina repere de succes si altele invataminte utile pentru viitor. Pentru firmele care lucreaza cu clientii si creeaza un flux constant de cerere si oferta, accesul la mijloace de transport este mai mult decat necesar. Daca adaugam in aceasta ecuatie simpla marfuri agabaritice, atunci lucrurile devin putin mai complicate.

In Romania, Holleman asigura servicii de transport dar si manipulare marfuri agabaritice. Echipele noastre au devenit parteneri de incredere pentru multe firme romanesti si internationale. Raspundem cu solutii clare si transparente la cerintele clientilor. Oferim si asiguram seriozitate in fiecare moment al transportului. Din acest motiv, clientii aleg sa formeze parteneriate solide si de durata cu Holleman. Ei stiu ca oricand au nevoie de un transport de marfuri de dimensiuni mari, pot apela cu incredere la serviciile noastre. De ce aleg clientii sa lucreze cu noi in Romania si Europa?  

Servicii de manipulari marfuri agabaritice in Romania

Manipularea de marfuri agabaritice reprezinta un set actiuni interconectate cu scopul finit de a reloca marfuri complexe dintr-un loc in altul. Aceasta activitate poate fi intreprinsa de specialisti cu experienta, care stiu cum sa gestioneze fiecare moment dificil. Intr-un domeniu atat de complex, specialistii dezvolta planuri si le executa la perfectie.

Holleman are experienta in manipularea de marfuri agabaritice, indiferent de complexitatea proiectului asumat. In fiecare luna, echipele noastre muncesc din greu pentru a transporta cu succes diverse marfuri. Din punctul de plecare pana la destinatie, ne asiguram ca transportul decurge fara probleme.

Profesionalism dedicat in fiecare etapa a transportului

Transportul si manipularea de marfuri agabarice implica experienta si echipament modern si performant. Clientii au proiecte diferite, cu particularitati specifice, pe care mereu le analizam cu atentie. Exigentele de calitate cresc in fiecare an, ceea ce este absolut normal. Noi le intampinam cu profesionalism, seriozitate si respect. De asemenea, avem una din cele mai moderne flote de masini, specifica domeniului de transport agabaritic. Ea este completata de echipamente speciale de manipulare a marfurilor agabaritice.

Mijloacele de transport sunt alese de la producatori auto de renume, recunoscuti pentru calitatea produselor lor. Merita mentionat ca in flota Holleman se afla autotractoare de la Mercedes Benz, DAF, Scania si Volvo. In ceea ce priveste trailerele, avem de la Goldhofer, Faymonville, Broshuis, Recker si Meusburger. Soferii care manevreaza aceste mijloace ce transport, sunt pregatiti pentru a parcurge cu succes distante lungi, indiferent de marfa transportata. Ei utilizeaza expertiza, profesionalismul si atentia la detalii pentru a transporta si manipula marfa fara probleme.

Istoric solid de proiecte incheiate cu succes

Clientii care au nevoie de servicii de transport si manipulare marfuri agabaritice, pot apela cu incredere la Holleman. Avem utilaje speciale, atent selectionate, pentru a manipula bunurile cu volume sau greutati agabaritice. Specialistii nostri le utlizeaza cu profesionalism pentru a obtine cele mai bune rezultate posibile. In cazul unor transbordari sau relocari industriale, Holleman stie cum sa procedeze ca toata operatiunea sa se desfasoare in conditii optime.

Etapele unei manipulari de marfuri agabaritice cu transport in locatie noua:

1. Primul contact cu clientul. Discutam despre particularitatile manipularii de care urmeaza sa ne ocupam.

2. Analiza, inspectarea si validarea operationala a locului

3. Dezvoltarea unui plan logistic si realizarea unei oferte

4. Stabilirea personalului si a utilajelor necesare pentru finalizarea procesului de manipulare;

5. Discutii si colaborare cu clientul, pentru coordonarea adecvata in spatiul de lucru;

6. Manipularea marfurilor agabaritice in mijloacele de transport atribuite proiectului;

7. Transportul marfii in noua locatie selectata de client;

8. Desfasurarea transportului. Finalizare si semnarea documentului de confirmare a lucrarii.

In acest an, firma a avut parte de un proiect premiera in Romania: transport agabaritic de utilaje agricole pe Insula Mare a Brailei. Acest proiect a insemnat transportarea peste fluviul Dunarea pe Insula Mare a Brailei a unor utilaje agricole si componente secondare (uscator cilindru de cereale de 1900 x 446.2 x 455 x 46000 + accesoriu de 1100 x 350 x 345 x 30000 si o piesa complementara de 1100 x 290 x 400 x 4000).

Dunarea a reprezentat principalul obstacol de depasit. A fost o premiera pentru noi sa abordam o asemenea provocare. Din fericire, am reusit sa gasim o solutie inteligenta si eficienta, care sa nu afecteze in niciun fel integritatea marfii manipulate. Specialistii Holleman au utilizat trailere performante si barje pentru a transporta marfa agabaritica peste Dunare pe Insula Mare a Brailei.

Proiectul a fost finalizat cu succes si clientul multumit de rezultate. In ultimii ani, Holleman a avut oportunitatea de a gestiona numeroase proiecte interesante, ce au implicat manipularea unor marfuri agabaritice. Toate au fost acompaniate de un grad sporit de dificultate. In ciuda acestui lucru, am reusit sa asiguram fluiditate in managementul fazelor complexe, aducand la un final fericit fiecare intreprindere de transport.

Clientii cu marfuri agabaritice pot colabora cu noi pentru a finaliza cu succes proiecte complexe, ce necesita expertiza unor specialisti in domeniu. Putem efecta operatiuni cu portal hidraulic dar si cu macara de mare capacitate. Printre acestea, ar trebui sa scoatem in evidenta: incarcari, descarcari, transbordari, manipularea unor echipamente grele precum prese hidraulice, conclave, aparate de tiparit, linii de productie si multe altele. In plus, avem experienta in a manipula, pozitiona piedestale pentru echipamente agabaritice de tipul transformatoare, turbine, generatoare. Au fost proiecte care au determinat echipele Holleman sa manipuleze prese hidraulice verticale, reactoare, coloane si multe alte echipamente agabaritice pentru transport sau descarcare. Toate proiectele au fost finalizate in conditii optime.

Proiecte de transport si manipulare marfuri agabaritice intreprinse in Romania si alte state europene:

1. Proiect european de transport, care a implicat o distanta lunga de la Buttrio (Italia) la Slatina (Romania). Firma a fost contractata pentru a transporta piese impresionante ca dimensiuni si greutate: 5.00 x 3.15 x 4.05 – 77.5 tone si 4.50 x 3.60 x 4.05 – 78.5 tone. Finalizarea transportului a implicat utilizarea cu profesionalism dedicat a doua low bed-uri cu 12 axe.

Mentiune: Echipa Holleman de montari si manipulari a descarcat, montat, cu deosebita atentie la fiecare detaliu, si amplasat cele doua piese in pozitii finale de utilizare.

2. Proiect european de transport de mare capacitate pe traseul Schrobenhausen (Germania) Slatina (Romania), care a implicat relocarea a 2 instalatii de foraj de 72 si 79 tone. Acest proiect a implicat si transport fluvial. Soferii Holleman utilizeaza expertiza acumulata de-a lungul anilor pentru a transporta rutier marfa indiferent de conditiile de drum. Logistica este pusa la punct pana la cel mai mic detaliu, pentru a asigura optimizarea transportului.

3. Proiect special de transport a 8 cazane de fermentare pentru producerea de bere. Holleman a fost solicitata pentru transportarea cazanelor pe o distanta lung, care a inclus orasele Constanta, Miercurea Ciuc si Targu Mures. Firma contractanta a fost producatorul de bere Newmarkt.

4. Proiect personalizat de transport a cinci autoclave de la Drobeta la Craiova. Echipa noastra a avut provocarea de a transporta si manipula cinci autoclave cu o lungime de 41 de metri fiecare si cu o greutate de 90 de tone. Planul de transport a fost creat pentru a raspunde la particularitatile traseului, punctelor de acces si traficul standard. Proiectul a fost finalizat cu succes si clientul multumit de rezultate.

Intrati pe pagina dedicata proiectelor Holleman si descoperiti cum ne-am descurcat. Avand in vedere ca avem o clientela fidela si firme multumite de colaborari, Holleman este mereu pregatit sa inceapa un proiect nou de transport. Fiind lider in domeniul transporturilor agabaritice, optimizam fiecare aspect al businessului, pentru a raspunde eficient la nevoilor celor care ne contracteaza.

Contact si oferte personalizate:

Daca doriti o oferta personalizata, va invitam sa intrati pe pagina de Contact si sa completati formularul disponibil. Aveti la dispozitie numarul de telefon +40.213.213.822 si adresa de e-mail sales@holleman.ro!

Suntem activi pe pagina de Linkedin si Facebook. Oricand doriti sa faceti parte din comunitatea Holleman, urmariti-ne acolo. Mai mult decat atat, daca vreti sa vedeti cum administram fiecare proces al transportului, intrati pe canalul nostru de YouTube. Acolo incarcam clipuri video cu proiectele de transport intreprinse in Romania si alte state din Europa. Va asteptam pe canalul nostru unde o sa descoperiti multe lucruri interesante despre Holleman!

Inapoi la articole