Profesionalism, logistica si planificare atenta pentru transport sigur in Romania

Sezonul agro incepe si agricultorii au necesitati specifice de transport echipamente si utilaje agricole in diverse locatii din tara. In fiecare an, provocarile agriculturii vin in tandem cu particularitatile capricioase ale vremii. Pe langa greutatile pandemiei, vremea in Romania nu a fost prietenoasa cu terenurile agricole.

Seceta a fost o problema majora, care a afectat sudul tarii, Dogrogea dar si zona Moldovei. Greutatile din industria agro necesita solutii inteligente. Din fericire, agricultorii romani reusesc sa gaseasca specialisti in domenii conexe, care sa-i ajute sa indeplineasca mai usor diverse obiective. Oare cum se vor descurca in anul 2021?

Agricultura romaneasca a trecut printr-un an dificil, considerat de unii aproape imposibil de gestionat. Provocarile s-au tinut in lant, culminand cu o seceta prelungita. Aceasta a afectat serios productia de cereale din Romania, cu accent pe zonele traditionale de productie din Campia Romana. Ultimele date arata o scadere a recoltei totale cu 40%, un nivel ingrijorator pentru orice tara, mai ales pentru una preponderent agrara. Totusi, se pare ca anul 2021 porneste cu un entuziasm fara precedent al fermierilor romani. Oare are fundament? Majoritatea au dezvoltat planuri de dezvoltare, pe temeiul starii culturilor de toamna, care aratau bine. De altfel, nu strica ca pretul cerealelor se afla la cel mai inalt nivel din ultimii zece ani.

Fermierii apeleaza la solutii logistice inteligente in 2021

Mobilitatea utilajelor si echipamentelor agricole este foarte importanta in acest an. Companiile producatoare de materii prime agricole si nu numai, au nevoie de utilaje si echipamente specifice pentru a-si desfasura activitatile. Acestea din urma pot fi greu de transportat dintr-o locatie in alta, mai ales in lipsa unor mijloace de transport dedicate. Din fericire, Holleman s-a dovedit un partener de incredere pentru clientii care au apelat la serviciile sale de transport special de echipamente si utilaje agricole.

In ultimii ani, am lucrat cu clienti din domeniul agricol si i-am ajutat sa transporte cu succes o gama variata de utilaje si echipamente dintr-o locatie in alta. Ne-am bucurat de increderea clientilor deoarece am reusit mereu sa livram performanta in timpul fiecarei colaborari. Utilajele si echipamentele au ajuns la destinatie si companiile agricole si-au desfasurat activitatile fara intarzieri. Intr-o lume in care timpul este un lux, accesul la un transport profesionist de transport poate face diferenta intre un proiect de succes si unul esuat.

Logistica este importanta in orice proiect agricol

Specialistii Holleman planifica cu atentie fiecare etapa a transportului agricol, pentru a se asigura ca utilajele si echipamentele ajung in siguranta la destinatie. Fiecare proiect este acompaniat de caracteristici speciale. Acestea determina o implicare activa a tuturor celor responsabili pentru transport. Planificarea atenta si repartizarea corecta a mijloacelor de transport garanteaza succesul proiectului. Am avut onoarea de a colabora cu cele mai mari companii din industria agro, atat cu cei care vand utilaje si echipamente agricole, cat si cu cei care le utilizeaza.

De ce se numeste transport special? Un astfel de transport implica utilizarea unor trailere specializate de tip lowbed dar si trailere cu rampe, prevazute cu alveole pentru rotilele utilajelor. Aceste trailere sunt recunoscute pentru calitatea, rezistenta si fiabilitatea lor, indiferent de greutatea transportului. Printre cele utilizate trailere de tip lowbed utilizate de Holleman se numara Foldhofer, Broshuis si Nooteboom. Incercam utilizam cele mai moderne mijloace de transport pentru a livra cele mai bune rezultate posibile.

De asemenea, noi folosim capete tractor 4 x 2; 6 x 2; 6 x 4; 8 x 4 de mare putere intre 500 CP si 750 CP, produse de Volvo si Mercedes Benz. Acestea au suficienta putere pentru gestiona greutati diferite. Fiecare utilaj si echipament agricol necesita o atentie specifica. Specialistii Holleman au lucrat la numeroase proiecte din industria agro. Acestea au fost acompaniate de particulariti pe care vrem sa le impartasim cu voi:

Categorii utilaje si echipamente agricole transportate: combine agricole de recoltat cereale, legumicultura, vita de vie si alte produse pe roti sau senile; tractoare mici, medii, mari (John Deere, New Holland si de la alte branduri), cositoare, culegatoare, pluguri, balotiere, pe roti sau senile; semanatoare. instalatii de erbicidat; instalatii de irigat; implemente si alte accesorii necesare cultivarii si recoltarii. Acestea sunt doar cateva din utilajele si echipamentele pe care le-am transportat in ultimii ani, dar au fost si multe altele.

Specialitati in transportul special de utilaje si echipamente agricole:

Cele mai mari dimensiuni: echipamente si utilaje de aproximativ 16 – 18 de metri in lungime sau cu o latime de 450 cm. Am avut uneori cerinte speciale pentru utilaje mari, montate, pe care trebuia sa le deplasam pe distante mici si mari. Acestea au avut latime si de 600 cm dar si inaltimi de pana la 450 cm cu o greutate maxima 35 de tone. Fiecare proiect special, cu plusuri si minusuri, ne-a ajutat sa dezvoltam strategii inteligente de gestionare al produsului transportat. Specialistii nostri au reusit mereu sa ofere clientilor siguranta, profesionalism si eficienta. Din acest motiv, Holleman este lider in transporturile agabaritice si de marfuri grele, precum si in cele din industria agro.

Experienta noastra reprezinta ani de munca intr-un domeniu complex, cu multe obstacole si situatii neprevazute. In ciuda acestora, echipa Holleman este formata din specialisti cu pregatire desavarsita, capabili sa livreze calitate si siguranta in timpul tuturor proiectelor administrate. Avem o politica de comunicare transparenta cu clientii deoarece dorim sa stie cum o sa se desfasoare transportul si ca produsele lor vor ajunge intacte din punctul A in punctul B.

Stim ca sunt multe persoane care lucreaza in industria agro cu interes specific pentru transportul de utilaje si echipamente agricole. Ei vor sa beneficieze de un transport profesionist de utilaje agricole in Romania, la fel de serios si eficient ca cel prestat de firmele din statele membre ale Uniunii Europene. Din fericire, Holleman organizeaza preluarea utilajelor agricole mari chiar din fabrica, pentru a facilita utilizarea lor intr-un mod eficient. Clientul rasufla usurat ca profesionistii se ocupa de transportarea adecvata a produselor comandate.

In functie de complexitatea proiectului de transport agricol, Holleman asigura transport rutier dar si combinat, pe fluviul Dunarea. De asemenea, in cazul unui volum de marfa impresionant, avem posibilitatea, la cerere, sa asiguram depozitare intermediara si reluarea transportului, in deplina siguranta, pana la destinatia finala. Utilizam doar mijloace de transport puternice, verificate periodic, pentru a nu dezamagi. Obiectivul principal al fiecarui proiect de transport administrat de Holleman este sa indeplineasca cerintele clientului. Stim ce mijloace de transport sa folosim pentru a acomoda echipamentele si utilajele agricole ale clientului contractant. Pentru transporturi internationale, firma noastra poate fi un partener de incredere.

Indiferent de lungimea drumului, avem capacitatea si expertiza necesara pentru a transporta cu succes orice echipament sau utilaj agricol. Proiectele de transport europene sunt deseori testamentul eficientei oricarei firme de profil. Sunt numeroase elemente care necesita o atentie sporita pentru a reda rezultatul scontat: transport efectuat fara incidente.

Stim ca in sezonul agricol, nevoile sunt multiple si uneori, rasar atunci cand fermierii si agricultorii se asteapta mai putin. Din pacate, Romania agricola este conditionata de starea vremii. Asadar, este important ca oamenii care lucreaza in domeniu sa aiba acces rapid la echipamentele si utilajele necesare pentru a munci cu succes campul. Noi putem ajuta clientii sa transporte eficient si fara probleme utilajele comandate de la firma la locul de utilizare sau cele deja existente in noi locatii.  

Holleman poate asigura clientilor transport specializat de cereale, prin intermediul unor semiremorci si basculante de calitate, realizate din aluminiu. In functie de nevoile clientilor, putem acomoda solutii care sa rezulte in performanta. Avem o echipa profesionista, formata din specialisti cu experienta, care utilizeaza eficient mijloacele de transport la indemana pentru a transporta utilaje si echipamente agricole oriunde doreste clientul.

Stim cat de important este pentru client succesul transportului si accesul rapid la produsele transportate. Acestea pot face diferenta intre o recolta buna si una care sa lase de dorit. Asadar, stabilim logistica necesara pentru rezultatele asteptate. Planificarea este esentiala in asigurarea succesului. Aveti un proiect de transport agricol?

Cu siguranta, va putem ajuta. Echipa Holleman

Contactati-ne pentru a obtine o oferta personalizata. Completati cu incredere formularul de contact disponibil aici sau ne puteti trimite o solicitare detaliata la adresa de email sales@holleman.ro. Colegii Holleman vor analiza solicitarile voastre si apoi, cu consideratie si atentie, vor raspunde. Nu dorim sa va irosim timpul, ci sa-l castigati prin acces la informatii utile. Bazati-va pe expertiza Holleman pentru a transporta cu succes echipamente si utilaje agricole in Romania si nu numai.

Inapoi la articole

Galerie imagini