Divizia Holleman Serbia a primit recent o cerere de transport special de echipamente si utilaje agricole. Aceasta a fost onorata si finalizata in Romania. O particularitate aparte a proiectului a fost reprezentata de transportul pieselor pe Insula Mare a Brailei. Specialistii Holleman au fost nevoiti sa gaseasca o solutie inteligenta, care sa permita transportarea in siguranta a produselor pana la destinatie.

Marea Insula a Brailei este inconjurata de apa si necesita o logistica aparte. Avand in vedere particularitatile produselor transportate, a trebuit sa abordam proiectul cu deosebita atentie.

Piese transportate de Holleman si particularitati specifice:

Uscator cilindru de cereale cu 1900 x 446.2 x 455 x 46000

Accesoriu cu 1100 x 350 x 345 x 30000

Piesa complementara cu 1100 x 290 x 300 x 4000

Succesul transportului a implicat o colaborare cu Al Dahra Holding, care are in arenda o suprafata de 57.000 de hectare in Insula Mare a Brailei. A fost necesara o comunicare in ceea ce priveste punctele de transbordare si disponibilitatea spatiului necesar transportului. Echipa Holleman a analizat specificul rutei necesare pentru transportarea echipamentelor agricole, masurand cu atentie bacurile de trecere. Am utilizat aceste date pentru a stabili un plan de actiune.

Piesa mare a fost transportata pe trailer, beneficiend de directie si suspensie hidraulica, pentru maxima siguranta. Piesele mici au fost transportate pe trailere normale. Provocarea a constat in traversarea corecta a apei catre Marea Insula a Brailei. Bacurile nu au fost suficient de lungi pentru a acomoda necesitatile complete ale transportului, insa ele ne-au permis sa ducem primele doua trailere, asezate in diagonala. Trailerul lung a fost transportat fara cap tractor, care a fost cuplat ulterior pe insula.

Am colaborat cu directorul Al Dahra pe logistica, pentru a finaliza restul transporturilor. Utilizand o barja secundara si macarale plutitoare, trailerul a fost pozitionat cu coada partial pe barja, iar cele doua macarale plutitoare au facut in acelasi timp transbordul. A fost o lucrare de expertiza extraordinara, implicand simetrie in miscari si piesele au fost transportate in siguranta pana la destinatie. Transportul pe insula a fost facut cu escorta.

Experienta si ingeniozitatea specialistilor nostri a facut diferenta si clientul a fost multumit de rezultatul final. Produsele au ajuns la destinatie, in siguranta si intr-un mod inedit, date fiind circumstantele de pe teren. Daca aveti proiecte agro similare, nu ezitati sa ne contactati!

Inapoi la articole

Galerie imagini