Eficienta in transportarea utilajelor mari de constructii in Romania: Holleman

In ultimii ani, marile orase romanesti debordeaza de entuziasm imobiliar. Dezvoltatorii si firmele de constructii desfasoara proiecte imobiliare in Bucuresti, Iasi, Cluj Napoca, Constanta, Brasov si alte orase romanesti. Dezvoltarea regionala de tip urban este sustinuta de apetitul romanilor pentru achizitionarea de bunuri imobiliare. Dezvoltatorii creeaza cu succes produse care sunt cumparate chiar si din faza de proiect.

Proiectele imobiliare starnesc interes in randul investitorilor si a populatiei dornice sa cumpere apartamente si case. Totusi, dezvoltarea si administrarea unui santier de constructii implica utilizarea unor utilaje si echipamente specifice. Cladirile se construiesc greu si cu costuri pe masura. In acest sens, administratorii si managerii de santiere, incearca sa identifice cele mai bune firme de transport specializat de utilaje mari de constructii. Ei au nevoie de utilaje si echipamente specifice pentru a incepe sau continua proiectele de constructie. Fiecare santier are provocari ocazionale, care pot fi depasite doar prin utilizarea unor anumite utilaje.

Expertiza. Seriozitate. Un istoric al succesului in transporturi

In Romania, santierele de constructii apar in cele mai interesante locatii. Transportarea utilajelor de constructii in zone montane sau litorale, implica un efort special. Aveti nevoie de specialisti in domeniu, care sa planifice fiecare detaliu al transportului. Ei vor lua in calcul particularitatile traseului si vor gasi solutii eficiente de transport.

Din fericire, Holleman are experienta in transportul de utilaje si echipamente de constructii in diverse locatii din Romania, dar si din alte state europene. Indiferent de dimensiunile utilajului sau de greutatea sa, specialistii nostri stiu cum sa asigure un transport sigur si lipsit de incidente. Un santier presupune utilizarea de utilaje specifice, care pot fi destul de greu de transportat in mod traditional pe strazile Romaniei. Aveti nevoie de oameni cu experienta, care sa inteleaga complexitatile unui astfel de transport.

Construirea unor case, blocuri sau alte tipuri de cladiri, cu particularitati distincte, necesita acces facil la aparate, utilaje si echipamente profesionale. Managerii de santiere apeleaza cu incredere la servicii de transport utilaje de constructii si astfel castiga timp si incep munca mai rapid. Noi intelegem acest aspect si facem tot ceea ce trebuie ca totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii posibile.

De ce ati putea colabora cu Holleman pentru proiecte de transport constructii?

In ultimii ani, firma noastra a avut privilegiul de a lucra cu foarte multe firme de constructii care aveau nevoie de transport eficient a unor utilaje si aparte specifice. Fiecare proiect ne-a ajutat sa extindem trusa de cunostinte si sa dezvoltam solutii practice si inteligente de transport. In acest sens, proiectele de transport au inclus utilaje si aparate precum:

  • Excavatoare mici si mari
  • Incarcatoare frontale
  • Concasoare
  • Buldozere de diferite dimensiuni
  • Dumpere
  • Instalatii de foraj

Acestea au fost doar cateva din utilajele pe care le-am transportat in trecut pentru diferite companii romanesti si internationale. Fiecare utilaj de constructii are anumite caracteristici, care nu pot fi trecute cu vederea. Acestea determina logistica transportului si modul cum specialistii Holleman planuiesc fiecare proiect pana la cel mai mic detaliu.

Vrem sa ne asiguram ca totul decurge corespunzator planului initial si daca apar sincope, sa le depasim cu succes. Transportul se va desfasura prin intermediul unor trailere de ultima generatie, cu suficienta putere de a transporta utilaje si echipamente grele. Oferim fiecarui client acces la o putere inegalabila de transport, ceea ce inseamna performanta si eficienta dedicata.

Proiectele de transport pot fi organizate de la preluarea utilajelor de constructii din fabrica sau din puncte fixe. Stim cum sa procedam in ambele situatii si, in functie de distanta, produsul transportat si zona de parcurs, inaintam clientului solutii si costurile aferente. Credem in transparenta 100%, atat in ceea ce priveste provocarile transportul dar si costurile pentru a le depasi cu succes. Rezultatele sunt de partea noastra. Stim cum sa gestionam pana si cele mai complexe proiecte de transport. Avem expertiza necesara pentru a efectua transport rutier sau combinat, pe fluviul Dunarea, pentru a optimiza intregul proces.

Clientul poate apela cu incredere la serviciul nostru de depozitare intermediara, in cazul in care intervin anumite probleme si transportul necesita sa fie reluat la o data ulterioara. Uneori, conditiile meteo pot fi atat de necrutatoare cu natura inconjuratoare, incat pot influenta calitatea drumurilor, facandu-le impracticabile. Au fost situatii in care inundatiile au blocat anumite regiuni din Romania si transporturile au fost suspendate. Pe buna dreptate! Nimeni nu se aventura sa puna in pericol produsul transportat. Natura este uneori imprevizibila si este important sa aveti la dispozitie solutii pentru orice moment dificil.

Profesionalism si eficienta europeana

Holleman este lider in industria transporturilor agabaritice si de marfuri grele, oferind siguranta ca totul o sa decurga bine, de la inceput pana la final. Transportul de utilaje de constructii precum buldozere, macarale, excavatoare sau instalatii de foraj implica o planificare atenta si o logistica ireprosabila. Acest tip de utilaje ce cantaresc multe tone, necesita transport adecvat, cu mijloace pe masura greutatii. Din fericire, Holleman dispune de mijloacele optime de transport pentru a raspunde corespunzator la provocari. Clientii pot fi exigenti si, avand in vedere cat costa utilajele transportate, este dreptul lor sa fie asa.

Noi vrem sa consolidam colaborarile cu clientii. Cum? Le oferim cele mai bune servicii posibile de transport, indiferent de complexitatea proiectelor. Clientii multumiti devin parteneri pe termen mediu si lung. Orice santier de constructii, cu proiecte de mici sau mari dimensiuni, are specialisti care lucreaza pe tot felul de echipamente si utilaje indispensabile succesului imobiliar. Noi ne asiguram ca acestea ajung la destinatie si clientul le poate folosi fara sa-si faca griji ca au fost avariate intr-un mod sau altul.

Pentru proiecte de transport de utilaje mari de constructii, specialistii Holleman utilizeaza autotractoare si trailere de calitate superioara. Acestea impreuna cu pregatirea exemplara a tuturor membrilor echipei Holleman, fac din fiecare proiect de transport un real succes. Folosim autotractoare moderne, de la producatori de renume. Printre acestia se numara Mercedes Benz, DAF, Scania si Volvo. In aceeasi masura, mentionam trailerele de la Goldhofer, Broshuis, Recker, Faymonville sau Meusburger. Asa cum puteti vedea, Holleman are capacitatea tehnica de a intreprinde transporturi agabaritice si de marfuri grele oriunde in tara. Recent, am avut oportunitatea de a transporta utilaje agricole de mari dimensiuni pe Insula Mare a Brailei.

Optimizam transporturile de utilaje de constructii in Romania

Odata ce deveniti clientul nostru, asiguram transportul optim, indiferent de particularitatile traseului, pentru a fi siguri ca santierul va beneficia de utilaje si echipamente intacte. Performanta naste pasiuni de succes, care ne determina sa fim din ce in ce mai buni. Holleman este firma care an de an, incanta clientii cu rezultate excelente.

Proiectele de constructii din Romania sunt diferite si pe alocuri, chiar complicate. De la un oras la altul, industria de constructii pune accent pe proiecte rezidentiale, office si de utilitate publica. In ciuda acestor diferente, utilajele si echipamentele necesare construirii efective a cladirilor, raman aceleasi. Centrele urbane romanesti sunt intr-o dezvoltare fara precedent, care naste servicii noi si proiecte complexe.

Noi asiguram servicii de transport pentru a optimiza in siguranta timpii de utilizare a utilajelor. In aceeasi masura, accesul rapid si in siguranta la utilajele necesare constructiei, imbunatateste semnificativ rata eficientei pe santier. In cele mai multe situatii, timpul castigat inseamna profit pentru constructori si dezvoltatori. Din acest motiv, specialistii Holleman utilizeaza tehnologii moderne pentru a planifica si executa transportul de utilaje de constructii. Este vital pentru succesul proiectului sa existe o comunicare transparenta cu clientul. Acesta din urma contribuie activ la succesul transportului prin oferirea de informatii clare si utile despre produsele care urmeaza sa fie transportate. Aceste date vor fi folosite de noi pentru a pune la punct fiecare detaliu al transportului.

Mai mult decat atat, Holleman o sa parcurga fiecare etapa a transportului fara sa perturbe in vreun fel activitatea zilnica a firmei contractante. Obiectivul nostru este sa ducem in siguranta utilajele la punctul stabilit de client. Avem experienta si mijloacele de transport necesare pentru a raspunde provocarii de a livra calitate. Colaborati cu Holleman oricand doriti sa transportati utilaje de constructii de la un punct de lucru la altul. Ne ocupam de toate aspectele transportului. Clientul stie ca produsul o sa fie livrat in siguranta si fara stres, indiferent de greutatea utilajului transportat. 

Contactati-ne cu incredere pentru a primi o oferta personalizata!

Pentru a obtine o oferta personalizata din partea Holleman, utilizati formularul disponibil pe site sau trimiteti un mail la adresa sales@holleman.ro. Vom raspunde rapid si cu informatii utile, care sa va ajute sa luati o decizie informata!

Inapoi la articole

Galerie imagini