Istoric si evolutia Grupului Holleman pe piata transporturilor agabaritice

Holleman si-a inceput activitatea de transporturi agabaritice si grele, interne si internationale, in anul 1997, in Romania. In prezent, Holleman este un joint-venture romano-german, in proportii egale. Asociatul german este Peter Schwandner Logistik & Transport GmbH.

In 2006, compania se extinde in Bulgaria (Ruse) si Serbia (Belgrad), iar un an mai tarziu se lanseaza filiala din Moldova (Chisinau). Expansiunea continua in 2008 cu o noua filiala in Ungaria (Budapesta) si in 2009 in Ucraina (Dnipropetrovs’k), dand un avant si o noua dimensiune afacerii.

Lider in industria transporturilor agabaritice si grele din Romania

In prezent, Holleman este recunoscuta ca fiind cea mai importanta companie din industria transporturilor agabaritice si grele din Romania si Estul Europei. Pozitia de lider in transporturile cu gabarit depasit se datoreaza exploatarii celui mai performant parc auto specializat din aceasta zona geografica, rezultat al celei mai mari investitii realizate in domeniu. Nu in ultimul rand, Holleman detine o echipa de specialisti dedicata, calificata si experimentata.

Ne facem remarcati prin serviciile noastre de calitate, prin seriozitate si respectarea promisiunilor fata de clientii de pretutindeni; credem consecvent in profesionalism si pastram cu tarie pasiunea pentru activitatea noastra. Investim in dezvoltarea tuturor celor care fac parte din echipa Holleman. Asa ne asiguram ca proiectele de transport se vor desfasura fara probleme si ca produsul transportat ajunge la destinatie intact.

Istoricul si evolutia Grupului Holleman pe piata transporturilor agabaritice si grele in Romania este mereu la dispozitia persoanelor interesate. De asemenea, specialistii nostri pot raspunde la intrebari despre caracteristicile tehnice ale unor proiecte similare cu cele pe care vreti sa le desfasurati impreuna cu Holleman.

Profesionalism si eficienta in livrare, indiferent de complexitatea transportului

Operarea cu un program software integrat, conceput special pentru procesele interne de business, ne asigura un avantaj competitiv pe piata si aduce beneficii majore clientilor si partenerilor nostri: flux de comunicare, management excelent al comenzilor, reducerea timpului alocat actiunilor implicate si control.

Pe langa operatiunile de transport special si Holleman desfasoara activitati complementare prin divizii specializate, precum:

  • manipulari echipamente grele, mutari industriale si montaje;
  • inchirieri macarale;
  • instalari turbine eoliene;
  • transport marfa generala;
  • service camioane;
  • productie agricola.

Specialistii Holleman asigura suport in desfasurarea fiecarui proiect de transport, de la inceput pana la final. Contactati-ne pentru a primi ajutor profesionist de la experti in domeniu!