Certificari de functionare si eficienta Holleman

Fiecare proiect de transport, simplu sau complex, este acompaniat de provocari, pe care le tratam cu maxima seriozitate si atentie. O logistica ireprosabila este esentiala pentru succesul transporturile gestionate de specialistii Holleman. Suntem constienti ca fara pregatire desavarsita a tuturor celor care lucreaza la noi, nu puteam ajunge lider in industria transporturilor agabaritice din Romania si Europa de Est.

Calitate si siguranta – doua concepte pe care noi, echipa Holleman, le intelegem in intregime, le respectam, dar mai ales, le aplicam zi de zi, iar clientii, partenerii si furnizorii nostri le resimt in serviciile oferite si colaborarile indelungate avute.

Calitate 

Compania Holleman urmareste sistemul de management ISO 9001:2008, certificat TUV Rheinland si toate programele interne sunt dezvoltate si utilizate in stransa legatura cu cerintele operationale specifice.

Intreaga noastra activitate este integrata, coordonata si condusa prin intermediul acestor proceduri. Odata cu infiintarea, compania si-a asumat principii si valori ce ajuta la atingerea obiectivelor propuse, oferind servicii sigure, prompte si de calitate.

Siguranta

Fiecare etapa pe care o realizam este mai intai analizata din punct de vedere al sigurantei, determinand performanta necesara. Personalul nostru este instruit intr-un mod profesionist, astfel incat sanatatea acestuia, marfurile clientilor si propriul echipament sa nu fie puse in pericol.

Suntem certificati TUV Rheinland pentru implementarea in cadrul companiei a standardelor OHSAS 18001:2008.

Asigurare

Nu intreprindem nimic fara a avea o asigurare care sa ne acopere riscurile. Indiferent daca transportul este intern sau extern, daca facem o transbordare intr-un port sau daca mutam / montam un echipament intr-o fabrica, raspunderea noastra este asigurata.

Holleman investeste in siguranta si dezvoltarea profesionala a tuturor angajatilor. Fiecare etapa de dezvoltare include o atentie deosebita integrarii principiilor si valoriilor de functionare ale firmei. Soferii au certificari pentru transport special de marfa si atestatele necesare activitatii sigure in industrie.

Aveti un proiect de transport agabaritic? Contactati-ne pentru a implementa solutii de transport, in Romania sau in tarile din Estul Europei!

certificare TUVRheinland certificare iso 9001-2008 certificare iso