Calitate si siguranta – doua concepte pe care noi, echipa Holleman, le intelegem in intregime, le respectam, dar mai ales, le aplicam zi de zi, iar clientii, partenerii si furnizorii nostri le resimt in serviciile oferite si colaborarile indelungate avute.

Calitate

Compania Holleman urmareste sistemul de management ISO 9001:2008, certificat TUV Rheinland si toate programele interne sunt dezvoltate si utilizate in stransa legatura cu cerintele operationale specifice. Intreaga noastra activitate este integrata, coordonata si condusa prin intermediul acestor proceduri. Odata cu infiintarea, compania si-a asumat principii si valori ce ajuta la atingerea obiectivelor propuse, oferind servicii sigure, prompte si de calitate.

Siguranta

Fiecare etapa pe care o realizam este mai intai analizata din punct de vedere al sigurantei, determinand performanta necesara. Personalul nostru este instruit intr-un mod profesionist, astfel incat sanatatea acestuia, marfurile clientilor si propriul echipament sa nu fie puse in pericol.

Suntem certificati TUV Rheinland pentru implementarea in cadrul companiei a standardelor OHSAS 18001:2008.

Asigurare

Nu intreprindem nimic fara a avea o asigurare care sa ne acopere riscurile. Indiferent daca transportul este intern sau extern, daca facem o transbordare intr-un port sau daca mutam / montam un echipament intr-o fabrica, raspunderea noastra este asigurata.

certificare TUVRheinland certificare iso 9001-2008 certificare iso