Una dintre cele mai importante resurse care a contribuit semnificativ la toate realizarile de pana acum este echipa noastra de profesionisti dedicati activitatii lor zilnice si pasionati de tot ceea ce fac. Si, deoarece fiecare reusita a angajatilor nostri este un pas inainte pentru companie si pentru clientii nostri, investim constant in programe de formare si dezvoltare profesionala.

Holleman este reprezentat de oameni cu vasta experienta in domeniu, ce detin atestatele si calificarile necesare; pentru angajatii noi, oferim programe ample de pregatire, atat teoretice cat si practice.
Echipa noastra, care numara aproximativ 200 de persoane, este compusa atat din personal – suport, concentrat pe activitatile de birou, cat si din cel operativ – soferi, mecanici, montatori, electricieni, macaragii, automatisti etc.

In cazul achizitionarii de echipamente noi, avem sprijin si din partea partenerilor nostri din Germania, care ne pun la dispozitie resursele necesare, specialisti si documentatie.

Echipa Holleman din Romania si din toate celelalte tari – Bulgaria, Serbia, Ucraina, Moldova si Ungaria – este permanent disponibila si raspunde prompt fiecarei solicitari. Indiferent de statut, partener, furnizor, client existent sau potential, nu ezita sa ne contactezi.

Daca iti doresti sa faci parte din echipa Holleman, sa te alaturi filosofiei noastre si sa imparti cu noi pasiunea pentru transporturi agabaritice si cu greutati depasite, te rugam sa trimiti un CV la hr@holleman.ro. Vei intra automat in baza noastra de date, iar in momentul in care vom avea posturi disponibile, ce se potrivesc profilului tau, vei fi contactat de catre colegii nostri de la resurse umane.