În lumea transporturilor impresionante, am orchestrat încă un proiect remarcabil: "Akmene One". Pe lângă logistica impecabilă realizată, proiectul este o dovadă a angajamentului nostru pentru transportul fără cusur. De la munca neîntreruptă la planificarea atentă, acest proiect a devenit o mândrie pentru noi, și iată de ce: 

Proiectul a început pe 18 aprilie 2023. Au fost transportate cu grijă 12 turbine eoliene Vestas V162 ENVENTUS. În septembrie 2023 proiectul a fost finalizat, lăsându-și amprenta asupra peisajului energiei regenerabile.

Proiectul a implicat provocarea de a muta componente masive, pe care noi am îndeplinit-o fără cusur. Vorbim despre pale de turbine cu o lungime de 80 de metri, lățime de 4,6 metri și înălțime de 3,5 metri, fiecare cântărind 28 de tone. Dar asta nu este tot - manipularea tuburilor de turbine, cu lungimi cuprinse între 14 și 33 de metri, cu diametre de la 4 la 6,4 metri și greutăți între 72 și 97 de tone, adaugă o altă complexitate. Aceste piese sunt transportate cu trailere de lungimi între 40 și 90 de metri, cu greutăți totale cuprinse între 90 și 163 de tone.

De la portul Klaipeda, Lituania, până la Akmene, călătoria a avut o distanță de 250 de kilometri, traversând o varietate de terenuri și respectând toate reglementările. Holleman Romania excelează în depășirea, atât a provocărilor, cât și a diferitelor obstacole, asigurându-se că totul decurge fără probleme.

Proiectul "Akmene One" reprezintă o parte din viitorul transporturilor logistice pentru energie regenerabilă. Astfel, Holleman Romania încurajează sustenabilitatea și inovația.

Cerere oferta

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa completati formularul disponibil sau ne puteti trimite solicitarea pe mail la sales@holleman.ro.
Colegii nostri vor raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Galerie imagini