Transport special si ajutor umanitar: transformator electric catre Ucraina

Holleman are privilegiul de a prelua un transport agabaritic special. Am primit sarcina de a transporta un transformator electric, donat de catre Comunitatea Europeana catre Ucraina, tara afectata profund de razboi. Transformatorul a fost donat sub forma de ajutor umanitar. Ne-am bucurat sa fim alaturi de tara vecina prin intermediul unui transport atat de important pentru infrastructura electrica.

Traseul este complicat si prezinta anumite dificultati, ce vor fi depasite cu succes. Lungimea totala a traseului este de 622 de kilometrii. Timpul estimat de finalizare al transportului este de 6 pana la 8 zile. Vom fi nevoiti sa traversam urmatoarele judete pentru a ajunge la destinatie: Constanta, Ialomita, Buzau, Vrancea, Bacau, Neamt, Iasi si Suceava.

Care sunt particularitatile transformatorului?

Transformatorul electric are o lungime de 12.26 de metri, latime 3.7 de metri, inaltime de 4.85 de metri si o greutate impresionanta de 197.2 tone.

Echipa de transportatori Holleman inteleg responsabilitatea transportului si vor asigura siguranta produsului. Fiecare transport agabaritic este acompaniat de provocari insa noi am demonstrat in repetate randuri ca ne putem ridica la nivelul asteptarilor.

Asadar, planul logistic al transportului a fost creat pentru a tine cont de caracteristicile produsului transportat dar si de conditiile de pe teren.

Transformatorul electric va fi transportat pe un trailer modular, format din 24 de axe. Fiecare axa a trailerului are 8 roti, pentru sustinerea corespunzatoare a transformatorului. In ceea ce priveste dimensiunile corecte si greutatea totala a transportului, respectiv pe roata trebuie sa stiti:

  • Lungime – 48 de metri
  • Latime – 3.7 de metri
  • Inaltime – 5.9 de metri cu posibilitate de scadere pana la 5.8 de metri
  • Greutate totala – 303.6 tone.

Greutatea repartizata pe fiecare roata este de 1.385 de tone (197 de tone transformatorul si 69.6 de tone trailerul) / 24 axe, 8 roti pe axa cu o sustinere de 1385 de tone pe roata.

Transformatorul electric a fost incarcat pe vas din Klaipeda (Lituania) si a sosit in portul Constanta. De aici, acesta a fost preluat de catre echipa de transportatori Holleman.

Cerere oferta

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa completati formularul disponibil sau ne puteti trimite solicitarea pe mail la sales@holleman.ro.
Colegii nostri vor raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Galerie imagini