Transporturile agabaritice presupun mult mai multa atentie decat cele standard, fiind necesare nu doar vehicule si echipamente puternice pentru a le efectua. Atipice ca greutate si dimensiuni, marfurile pe care le inglobeaza astfel de transporturi impun firmelor specializate anumite criterii pe care trebuie sa le respecte.

Holleman este un reper datorita atitudinii mereu responsabile cu care trateaza fiecare transport agabaritic, dar si pentru personalul specializat in planificarea si executarea serviciilor din aceasta ramura.

Recent, echipa Holleman s-a ocupat de un transport agabaritic pentru un transformator de 125 tone. Proiectul a presupus nu doar transport rutier, ci si transport pe barja, ceea ce a facut ca intregul proces sa fie unul complex, necesitand echipamente speciale de manipulare, descarcare si incarcare a marfii.

Transportul agabaritic rutier a fost realizat de la Sibiu pana la Drobeta Turnu Severin, folosindu-se trailer de 18 axe, setat cu lowbed special. La Drobeta Turnu Severin, transformatorul a fost incarcat pe barja pentru a ajunge la destinatia finala – Rotherdam, via Dunare, Main, Rin.

Din fericire, Holleman este o companie ce ofera servicii complete de transport agabaritic, iar acestea se raporteaza nu doar la piata interna, ci si la cea internationala.

Orice companie isi doreste ca transportul de marfuri agabaritice sa se realizeaze fara batai de cap, iar Holleman este o recomandare, dispunand de toate mijloacele pentru optimizarea unui transport de mari dimensiuni.

Pentru o oferta personalizata, specialistii nostri va stau la dispozitie la sales@holleman.ro sau la numarul de telefon 021 321 3822.

Cerere oferta

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa completati formularul disponibil sau ne puteti trimite solicitarea pe mail la sales@holleman.ro.
Colegii nostri vor raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Galerie imagini