Holleman a primit recent o cerere de transport special de echipamente si utilaje agricole. O particularitate aparte a proiectului a fost reprezentata de transportul pieselor pe Insula Mare a Brailei. Specialistii Holleman au fost nevoiti sa gaseasca o solutie inteligenta, care sa permita transportarea in siguranta a produselor pana la destinatie.

Marea Insula a Brailei este inconjurata de apa si necesita o logistica aparte. Avand in vedere particularitatile produselor transportate, a trebuit sa abordam proiectul cu deosebita atentie.

Piese transportate de Holleman si particularitati specifice:

Uscator cilindru de cereale cu 1900 x 446.2 x 455 x 46000

Accesoriu cu 1100 x 350 x 345 x 30000

Piesa complementara cu 1100 x 290 x 300 x 4000

Piesa mare a fost transportata pe trailer, beneficiend de directie si suspensie hidraulica, pentru maxima siguranta. Piesele mici au fost transportate pe trailere normale. Provocarea a constat in traversarea corecta a apei catre Marea Insula a Brailei. Bacurile nu au fost suficient de lungi pentru a acomoda necesitatile complete ale transportului, insa ele ne-au permis sa ducem primele doua trailere, asezate in diagonala. Trailerul lung a fost transportat fara capul tractor, care a fost cuplat iar pe insula.

Utilizand o barja secundara si macarale plutitoare, trailerul a fost pozitionat cu coada partial pe barja, iar cele doua macarale plutitoare au facut in acelasi timp transbordul.

Daca aveti proiecte agro similare, nu ezitati sa ne contactati!

Cerere oferta

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa completati formularul disponibil sau ne puteti trimite solicitarea pe mail la sales@holleman.ro.
Colegii nostri vor raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Galerie imagini