O evolutie seminificativa in domeniul auto s-a simtit odata cu intrarea si dezvoltarea pe piata din Romania a unor fabrici producatoare de autoturisme si componente auto. In acest context, Holleman a devenit principalul partener, in special al producatorului Renault Dacia, care a apelat la serviciile de transport agabaritic pentru elemente ca: roboti industriali, prese pentru caroserii, prese de injectie pentru componentele din plastic, motoare, echipamente de bord etc.
Realizarea acestor expeditii s-a efectuat prin transporturi combinate – rutier si fluvial – folosind echipament specializat, semitrailere de 5, 6, 8, 10 axe sau low bed.

Mai mult decat atat, Holleman a fost responsabil de serviciile conexe acestor transporturi – descarcare si punere pe pozitii – operatiuni ce au dus la implementarea si dezvoltarea diviziei de mutari si manipulari industriale ale Grupului Holleman.

Cerere oferta

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa completati formularul disponibil sau ne puteti trimite solicitarea pe mail la sales@holleman.ro.
Colegii nostri vor raspunde in cel mai scurt timp posibil.