“Vedetele” au fost trei reactoare utilizate la instalațiile de cracare ale unei rafinării, fiecare având lungimea de 18,45 m, lățimea de 3,6 m și înălțimea de 4,2m, masa proprie fiind de 108 t. Acestea au fost însoțite și de alte colete mai mici, transportate pe camioane standard.

Datorită dimensiunilor și cerințelor traseului, s-a preferat transportul mai întâi a două reactoare, pe câte un trailer special, ulterior fiind adus și al treilea. Pentru fiecare piesă specială transportată a fost folosit, datorită dimensiunilor, un sistem de trailere modulare marca Goldhofer, capetele tractor fiind Mercedes Titan și Volvo. Trailere modulare Goldhofer utilizate au fost cu câte 8 roți pe axă.

Sarcina specialiștilor de la Holleman a fost de a prelua toate mărfurile din depozitele din Constanța, ridicarea și fixarea lor pe trailere și transportul acestora până la rafinăria in cauza. Fiecare reactor a fost adus cu vaporul, acesta fiind descărcat pe chei și apoi pregătit pentru transportul rutier.

Cerere oferta

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa completati formularul disponibil sau ne puteti trimite solicitarea pe mail la sales@holleman.ro.
Colegii nostri vor raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Galerie imagini