TRANPORT TURBINE EOLIENE – COMPETENTA REGIONALA

In domeniul transporturilor de turbine eoliene, Holleman are experienta indelungata si capacitatea de a organiza toate serviciile necesare, in porturile de la Marea Neagra si Dunare: transbordari, transporturi in port ale componentelor de mori de vant, depozitare. Din porturi, toate rutele catre parcurile eoliene ne sunt cunoscute.
Holleman poate organiza si administra zonele de depozitare: sa asigure zonele, sa le imprejmuiasca, sa le ilumineze si sa le asigure apa si electricitate.

TRANSPORT FLUVIAL

Multe dintre componentele de turbine eoliene vin din Europa de Vest. De aici, partenerul nostru german, P. Schwandner Transport & Logistik GmbH, are posibilitatea sa le transporte pana la porturile de pe Rin sau Dunare. Transporturile continua pe apa si aici, in Europa de Est, Holleman poate incepe distributia locala de la porturile de pe Dunare, cum ar fi: Portul Budapesta in Ungaria, Pancevo sau Smederevo in Serbia, Lom sau Ruse in Bulgaria, Moldova Noua, Drobeta Turnu Severin, Oltenita, Braila, Constanta in Romania, Izmail sau Odessa in Ucraina.

PORTURI MARITIME

Detinem experienta si cunostintele necesare in operarea turbinelor eoliene in porturile: Constanta, Varna, Burgas, Illichivsk, Mariupol, Olvia, Berdiansk, dar si in alte porturi mai mici din Ucraina.

ECHIPAMENTE PROPRII

De-a lungul timpului, Holleman a investit milioane de euro in echipamentele specifice acestei activitati: trailere de 4 ori extensibile pentru blade-uri de pana la 80 de metri, pentru adaptori, nacele etc.

STUDII DE TRASEU

Holleman este partenerul preferat al celor mai mari producatori si dezvoltatori de mori de vant, pentru a executa studii de traseu, in toate tarile unde compania este prezenta.
Cunoscand dimensiunile si greutatile componentelor, locatiile parcurilor eoliene, avem capacitatea de a realiza un raport complet pentru cea mai buna ruta posibilia. In cazul in care trebuie indepartate obstacolele, putem recomanda in ce masura aceste operatiuni trebuie realizate si, in acelasi timp, oferind costuri minime.

Cerere oferta

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa completati formularul disponibil sau ne puteti trimite solicitarea pe mail la sales@holleman.ro.
Colegii nostri vor raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Galerie imagini