Holleman, firmă de transporturi agabaritice de top, s-a remarcat prin contribuția sa la construcția Magistralei 6 de metrou din București, care o să conecteze Gara de Nord (1 Mai), Tokyo (Complexul Comercial Băneasa) și Aeroportul Otopeni.

Din momentul în care nava a sosit în Portul Constanța, Holleman a preluat conducerea tuturor operațiunilor: de la descărcarea și încărcarea tuturor componentelor TBM (Tunnel Boring Machine) pe trailere, până la transportul acestora. Aceste componente masive ale mașinii de săpat tunelul aveau un diametru uluitor de 6,7 metri și o greutate de peste 100 de tone.

Cu toate acestea, operațiunea complexă a fost finalizată cu succes în doar două zile! Holleman a prezentat cu mândrie toate cele 25 de trailere necesare și, cu sprijinul Poliției Rutiere, a traversat rapid distanța dintre Constanța Sud/Agigea și București. A fost un efort colosal pentru un proiect de egală măsură!

Cerere oferta

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa completati formularul disponibil sau ne puteti trimite solicitarea pe mail la sales@holleman.ro.
Colegii nostri vor raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Galerie imagini