Holleman vine in intampinarea proiectelor cu specific industriei de aviatie & maritim, avand un portofoliu consistent in transportul de ambarcatiuni si aeronave, pe trailere specializate (low beds, vessel-bridge etc.). Mai mult, compania noastra pune la dispozitia clientilor si serviciile de incarcare si descarcare, cu ajutorul echipamentelor specializate in mutari si manipulari industriale si a unui personal bine pregatit din punct de vedere tehnic si licentiat.
Cele mai des intalnite transporturi de acest tip s-au efectuat pe rute precum Italia, Spania, Germania, Grecia catre Romania.

Am transportat diverse vagoane de tren si suntem mandri ca am transportat cele mai noi vagoane de metrou, la Bucuresti.

Chiar daca astfel de transporturi sunt relativ rare in Romania, producatorii de componente si echipament aeronautic si maritim apeleaza cu incredere la serviciile de transport speciale ale Holleman, datorita calitatii serviciilor si nivelului inalt de asigurare a riscurilor specifice.

Cerere oferta

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa completati formularul disponibil sau ne puteti trimite solicitarea pe mail la sales@holleman.ro.
Colegii nostri vor raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Galerie imagini