Activitatea de instalari turbine eoliene este una complexă, procesul de instalare a tuturor componentelor necesită un maxim de expertiză și control. Astfel, în 2011, Holleman și-a început operațiunile în acest domeniu, trimițând în Danemarca și Germania un număr semnificativ de tehnicieni pentru a fi mai întâi pregătiți și licentiați în domeniul securității și sănătății în muncă, în cadrul programului standardizat al Global Wind Organization. Domeniul fiind foarte special, pregătirea a constat inclusiv în lucrul și operațiuni de salvare la mare înălțime. S-a continuat cu training-uri tehnice, pentru mecanici, electricieni etc.

În 2012 tehnicienii noștri au participat la trei proiecte de instalari turbine eoliene ale Siemens, în România, la montarea și pregătirea pentru funcționare a unui total de 99 de mori de vânt.

În 2013 am continuat, în calitate de contractor direct al firmei Vestas, instalarea de turbine eoliene de tipul V90 și V112, în Germania și România, cu proiecte în locații precum: Gilzem, Pondorf, Mildenberg, Gorike-Sollenthin, Ferchland și Făcăeni. Echipa dedicată funcționează conform standardelor de cea mai înaltă siguranță și deține bune cunoștințe de limba engleză.

În 2014 am derulat diverse proiecte de instalări eoliene în Germania, Cehia și România, de tipul V90, V110 și V112 și servicii de mentenanță și service, pe teritoriul României și Ucrainei.

Printre principalele scule folosite la instalarea turbinelor eoliene enumerăm: pompe de înaltă presiune (700 și 1500 Bari), capete de stretch, chei pentru hytorc, chei tubulare, scule de mână, pistoale de impact (600 și 1000 Nm) etc.

Totodată, executăm întreaga documentație referitoare la instalarea unei turbine eoliene și până la punerea în funcțiune a acesteia.

Dispunem de două echipe bine închegate, conduse de site manageri cu experiență și șefi de echipe instruiți și certificați.

Lucram si pentru alti producatori sau in colaborare cu firme similare, de instalari de mori de vant.

Disciplina și dorința de a oferi cele mai bune condiții clientilor nostri ne-au adus rezultate excelente si noi propuneri de a lucra în proiecte de acest gen.

Proiecte diverse